PRIVATNI ALBUM
neprepoznatljiva

Naša glumica u ulozi života: Kostim Elvisa stoji joj kao saliven, znate li o kome je riječ?

Kad parovi žele brzinsko vjenčanje bez velike pompe, mnogi od njih odlete u Las Vegas i razmjene zavjete ispred lažnog Elvisa Presleya. No, jedan sretan par nije morao letjeti ‘preko bare‘, već je Elvis došao k njima.

U ulozi kralja rock and rolla našla se domaća kazališna, televizijska i filmska glumica Ana Maras Harmander koja je u bijeli kostim uskočila kako bi usrećila svoje prijatelje, Matka i Mare Božić.

image

Ana Maras Harmander s prijateljicom Marom.

PRIVATNI ALBUM

Kako nam je ispričala za Gloriju.hr, Matko i Mare željeli su obnoviti zavjete na dvadesetogodišnjicu braka te su zamolili Anu da u Elvisovom kostimu vodi ceremoniju na Visu.

Za nju je to bila jedinstvena prilika kakva se ne propušta pa ju je objeručke prihvatila. Jer tko ne želi barem na dan biti Elvis?

"Otočke su prilike nikakve i sve je uvijek u zadnji tren, ali nabavili su mi kostim od svojih prijatelja s Hvara koji su ga izrađivali tri tjedna za karneval prije par godina", rekla je Ana.

Osim bijelog kostima posutog hrpom cirkona, s resicama i crvenom maramom, Ana je za ovu prigodu nabavila i vintage naočale, a snaha njezinih prijatelja napravila joj je frizuru.

image

Ana Maras Harmander

PRIVATNI ALBUM

"Sama sam napisala govor ceremonije i na najtopliji dan u godini tri sata glumila Elvisa. Oduvijek sam htjela igrati mušku ulogu, a oni su mi to ostvarili barem na jedan dan", dodala je glumica kojoj je ova uloga itekako dobro sjela.

image

Ana Maras Harmander

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"Bilo je ludo i nezaboravno, definitivno. Već sam dobila neke ponude da ga ponovim za još vjenčanja", poručila je Ana. Jer, kako je zaključila, nikada ne znamo što nam život nosi pa ni da jednog dana vjenčavamo ljude u kostimu Elvisa Presleya.

Linker
26. travanj 2024 18:21