Karlie Kloss

 SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ROĐEN 11. SRPNJA

Nakon 2 godine stigao je drugi sin: Supermodel i Viktorijina anđelica pokazala prve fotografije

Američki supermodel Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kushner objavili su prve fotografije sinčića rođenog 11. srpnja.

Američki supermodel Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kushner objavili su prve fotografije sinčića rođenog 11. srpnja.

Američki supermodel i Viktorijina anđelica, 30-godišnja Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kushner, 38-godišnji investicijski menadžer, 11. srpnja postali su roditelji sinčića, čije su prve fotografije objavili na svom Instagram profilu. "Dobrodošao na svijet, ljubavi", glasila je tatina poruka uz fotografiju malenog dječačića koji mirno spava u svom krevetiću s plavom kapicom na glavi. A ponosnim roditeljima među prvima su čestitale prijateljice Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Kate Hudson i mnogi drugi. Karlie je drugu trudnoću iznijela bez ikakvih teškoća, a posljednji editorijal snimila je tjedan dana uoči poroda: s velikim trudničkim trbuhom blistala je od sreće, a fotografu je pozirala u improviziranom studiju na vrhu zgrade.

Osim toga početkom srpnja Karlie Kloss i Joshua Kushner priredili su zabavu darivanja za bebu, što je običaj u Sjedinjenim Državama, a na nju su pozvali članove obitelji i prijatelje. Svi su se okupili na brunchu, a nešto od vesele i živahne atmosfere model je objavio na svojim Instagram storyjima, baš kao i slatku fotografiju na kojoj joj njezin dvogodišnji sin Levi ljubi trudnički trbuh. Podsjetimo, Karlie je u braku s poduzetnikom Joshom Kushnerom, a drugu je trudnoću objavila u velikom stilu, na ovogodišnjoj Met Gali na koju je došetala u uskoj crnoj haljini kuće Loewe, noseći oko vrata i trbuha bisere.

image

Na Met Gali sa suprugom ove godine kada je otkrila da čeka drugo dijete

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Na posljednjoj obiteljskoj zabavi u troje također je izgledala glamurozno, ali primjereno dnevnoj atmosferi – nosila je midi haljinu nježne plave boje i spuštenih ramena kreatorice Anne Quan, obula je prozirne sandale, a sitnice je stavila u malu žutu torbicu. Od nakita je nosila decentnu ogrlicu i tanke dugačke naušnice. Na brunchu je Karlie ugostila gomilu ljudi i vladalo je dobro raspoloženje, posebno kad je došao red za nastup drag kraljice. Svečaniji i formalniji dio cjelodnevne zabave održan je u večernjim satima.

image

Karlie Kloss i Josh Kushner

KARLIE KLOSS/INSTAGRAM

Kad je ranije govorila o majčinstvu, Karlie je trenutak rođenja prvog djeteta opisala kao "najveću radost kakvu nikad prije nije upoznala". S Joshuom Kushnerom je manekenka prvi puta viđena još 2012. kad su se družili na after partyju modne revije Victoria‘s Secreta, čija je „anđelica” bila. Iduće godine prvi su se puta pojavili u javnosti kao par, što su uskoro i potvrdili službenom objavom na Instagramu. Zbog Joshue je Karlie uoči vjenčanja prešla na judaizam: bračne zavjete su izmijenili u listopadu 2018., a iduće godine u lipnju organizirali su veliko svadbeno slavlje.

image

Karlie Kloss i Levi

KARLIE KLOSS I LEVI/INSTAGRAM
image

Karlie Kloss

KARLIE KLOSS/INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 10:20