SHUTTERSTOCK EDITORIAL
FLASH MOB

Najbolji rođendan uspješne redateljice: Ryan Gosling joj je priredio "kentastično" iznenađenje

Četrdeseti rođendan redateljici hit filmova “Lady Bird”, “Little Women” i “Barbie” nije mogao bolje proći. Od glumčevog iznenađenja do obaranja filmskih rekorda - sve se odvilo u samo dva dana.

Četrdeseti rođendan redateljici hit filmova “Lady Bird”, “Little Women” i “Barbie” nije mogao bolje proći. Od glumčevog iznenađenja do obaranja filmskih rekorda - sve se odvilo u samo dva dana.

Na službenom Instagram profilu popularnog filma “Barbie” osvanuo je video redateljice Grete Gerwig koju na satu pilatesa prekida skupina ljudi i počinje plesati. Riječ je o flash mob iznenađenju koje je redateljici priredio glavni Ken iz hit filma, Ryan Gosling povodom njezina 40. rođendana.

U videu objavljenom s opisom: "Kao što Ken zna... Ponekad je jedini način da izrazite svoje osjećaje kroz pjesmu i ples! Ken Ryan poslao je ove posebne barbike i kenove kako bi Gretin rođendan započeo sa svim ovim osjećajima!!", snimljeni su plesači kako jedan po jedan, obučeni u ružičastu odjeću, ulaze u prostoriju dok Gerwig sve to gleda u šoku i kroz smijeh ponavlja: “O moj Bože.” Skupina je izvela dramatičnu točku na Goslingov hit “I’m Just Ken” i energičnu na Dua Lipinu “Dance the Night Away” na koju sami stanovnici Barbie Landa plešu u filmu.

Na kraju nastupa, skupina je redateljici čestitala rođendan, a ona ih je u suzama pozdravila i zagrlila te upitala tko su oni. “Pogodi tko je organizirao ovo?”, čuje se ženski glas iza kamere i nastavlja, “Misli na gajdaša”. Nakon ovog komentara Gerwig je shvatila da je riječ o Goslingu kojem ovo nije prvi put da je priredio iznenađenje ovakve vrste.

Naime glumac je na zabavu samo za Barbie u organizaciji Gerwig i zvijezde filma, Margot Robbie, poslao gajdaša s posebnom porukom za glumice i redateljicu. “Škot, odjeven u kilt, pojavio se i svirao gajde, a onda je pročitao govor iz ‘Hrabrog srca‘ i samo otišao”, otkrila je redateljica u intervjuu za GQ.

Goslingovo flash mob iznenađenje dolazi samo par dana nakon što je pjesma “I’m Just Ken” na 87. mjestu ušla na Billboardovu Hot 100 ljestvicu. Pjesma je dio “Barbie” soundtracka koji je debitirao na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice najprodavanijih glazbenih albuma u Americi.

Ipak, glazbena točka nije bilo jedini dar za njezin rođendan: samo dva dana nakon proslave, Gerwig je postala prva redateljica čiji je film zaradio više od milijarde dolara i to u samo nešto više od dva tjedna. Hoće li se snimati novi nastavak “Barbie” nije poznato, no redateljica je za People izjavila kako bi se rado vratila u predivan Barbie Land.

Linker
27. travanj 2024 23:46