NE SLIČI NA SEBE

‘Što ti se dovraga dogodilo s licem?!‘ Obožavani glumac zaprepastio fanove, počele su kružiti razne teorije...

Sam Ryan nikada nije otvoreno govorio o estetskoj kirurgiji, no takvi su zahvati danas postali učestala stvar u Hollywoodu

Ryan Gosling

 Christoph Soeder/Dpa Picture-alliance Via Afp

Posljednje fotografije Ryana Goslinga zaintrigirale su internet. Naime, nagrađivani glumac poznat po ulozi Kena u prošlogodišnjem kino-hitu "Barbie" zaprepastio je svoje obožavatelje i ljubitelje filma novim, poprilično napuhnutim izgledom. Ovaj 43-godišnjak pojavio se na svjetskoj premijeri svog novog filma "The Fall Guy" u sklopu ovogodišnjeg SXSW festivala u Austinu, a prema nekima, više liči Amy Schumer nego muškarcu finih crta lica kojeg svi obožavamo.

Kako piše Daily Mail, nije poznato je li se okrenuo uobičajenim filerima i injekcijama botoksa u pokušaju da vrati vrijeme unazad.

image

Ryan Gosling i Emily Blunt

Abaca Press/Alamy/Alamy/Profimedia/Abaca Press/alamy/alamy/profimedia

Uistinu, kako grupa holivudskih srcolomaca doseže određenu dob, čini se da estetska dotjerivanja više nisu samo rezervirana samo za ženske zvijezde. Previše glumaca živi u pogrešnom uvjerenju da je takav napuhan izgled jednak onom iz njihove mladosti, a nepotrebna dotjerivanja samo čine glumce blijedim imitacijama svojih prijašnjih izdanja, izvlačeći karakter i šarm iz njihovih upečatljivih izgleda.

image

Ryan Gosling

Ivanka Voisin/Starface/Profimedia/Ivanka Voisin/starface/profimedia

Što se tiče Ryana, neki sugeriraju da je naotekli izgled zapravo alergijska reakcija, dok su neki sumnjali na suplemente koji zaustavljaju debljanje. Za čovjeka koji ima pristup najboljim svjetskim doktorima i osobnim trenerima, sigurno je reći da je ovakva promjena izgleda bila namjerna.

image

Ryan Gosling

Victor Aubry/Sipa Press/Profimedia/Victor Aubry/sipa Press/profimedia

Sam Ryan nikada nije otvoreno govorio o estetskoj kirurgiji. Međutim, takvi su zahvati postali uobičajeni u Hollywoodu, a fileri za lice drugi su zapravo najčešći zahvat danas u SAD-u. Istraživanja pokazuju da je u SAD-u 2022. provedeno više od 7,3 milijuna nekirurških kozmetičkih tretmana, od injekcija poput botoksa ili filera, što pokazuje koliko su ti manji tretmani postali popularni i učestali u svakodnevici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:55