Mandatory Credit: Photo by Kristina Bumphrey/Shutterstock (14094604bx)
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey Visits the Empire State Building, New York, USA - 12 Sep 2023

 KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK
brzo rastu

Matthew McConaughey podijelio rijetku fotografiju najmlađeg sina

Popularni glumac ne dijeli često na društvenim mrežama fotografije svoje obitelji i trudi ih se držati što dalje od svjetla medija, no rođendani su ipak izuzetak.

Popularni glumac ne dijeli često na društvenim mrežama fotografije svoje obitelji i trudi ih se držati što dalje od svjetla medija, no rođendani su ipak izuzetak.

Popularni glumac Matthew McConaughey čestitao je 11. rođendan najmlađem sinu Livingstona na društvenim mrežama. "Volimo te gledati kako rasteš. Hvala ti za toliko osmijeha na licu. S ljubavlju, tata", dirljiva je poruka koju je raznježeni oskarovac napisao sinu uz zajedničku fotografiju i oduševio nešto više od devet milijuna obožavatelja.

Stariji brat, 15-godišnji Levi McConaughey također je odlučio javno čestitati mlađem bratu rođendan pa je na Instagramu objavio nekoliko fotografija koje prikazuju njihove zajedničke trenutke. "Sretan rođendan braco, odrastaš prebrzo", kratko je napisao Levi, dok je njihova majka, brazilski model Camila Alves odlučila repostati fotografije starijeg sina. "Danas slavimo 11. rođendan najmlađeg sina. Toliko nas je usrećio i naučio stvari tijekom života da je ova iskustva teško iskazati riječima", napisala je Camila koja je sa McConaugheyem u braku od 2012. godine, a osim dva sina par ima i kćer, 13-godišnju Vidu.

image

Matthew i Camilla imaju troje djece, dva sina i kćerkicu

SUZANNE CORDEIRO/SHUTTERSTOCK

Inače, McConaugheyja najbolje znamo po njegovim ulogama u filmovima "How to Lose a Guy in 10 Days", "The Wolf of Wall Street" i "Interstellar". No, osim što se više puta iskazao na filmskom platnu, njegovi su memoari "Zelena svjetla" prodani u milijunima primjeraka, a nedavno je napisao i dječju slikovnicu "Just because" i tako još jednom pokazao svoj svestrani talent.

Linker
26. travanj 2024 19:41