POVIJEST VEZA

Turbulentni ljubavni život Sandre Bullock: Od propalog braka, prevare, slavnih dečkiju do neizlječive bolesti i gubitka

Kako tvrdi, s godinama je naučila da osveta, bijes, ljutnja samo tebe bole i nema se smisla raspadati zbog nekoga koga nije briga

Bryan Randall i Sandra Bullock

 Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-max Lopes/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tijekom vikenda, 59-godišnja oskarovka Sandra Bullock suočila se s teškim gubitkom dugogodišnjeg partnera, Bryana Randalla, nakon borbe s ALS-om (amiotrofičnom lateralnom sklerozom), a preminuo je u 57. godini.

Par se prvi put upoznao 2015. godine, nakon što je on fotografirao rođendan njezina sina Louisa, čak pet godina nakon njezina kaotičnog razvoda od Jesseja Jamesa, koji je priznao da je tijekom braka imao nekoliko afera.

Unatoč prošlim propalim vezama, majka dvoje djece ranije je rekla kako joj je "tako drago što je svemir čekao" da odgaja svoju obitelj s pravom osobom.

- Pronašla sam ljubav svog života - rekla je Bullock o Randallu 2021. i dodala da je presretna što dijele "troje prekrasne djece".

image

Sandra Bullock

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Osvrćući se na svoj odnos s fotografom, glumica je priznala da nije previše zabrinuta oko udaje i da je bila usmjerena na to da njihova "djeca budu na prvom mjestu".

- Ne treba mi papir da bih bila odana partnerica i majka - rekla je gostujući u emisiji Red Table Talk i istaknula da joj "ne treba govoriti da bude prisutna u najtežim vremenima".

Dok svijet tuguje zbog Randallove smrti, DailyMail.com se ponovno osvrnuo na burnu vezu i cijelu njezinu povijest ljubavnih odnosa, uključujući prošle romanse s Ryanom Goslingom i Matthewom McConaugheyjem.

Doduše, još 2014. godine pojavile su se glasine da Marvelova zvijezda Chris Evans "lovi Sandru".

image

Chris Evans

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

U to vrijeme, izvor je rekao za Us Weekly da je par bio na večeri s prijateljima i da su "proveli noć razgovarajući do ponoći". Tijekom njihove kratke romanse nekoliko su puta fotografirani vani kako ručaju, no na pitanje medija o njihovu odnosu, Bullock je rekla da su "malo zaostali" te da je njihova romansa završila. Usprkos tome, ostali su u dobrim odnosima.

Što se tiče turbulentnog braka sa Jessejem Jamesom, Sandra i on su svoju vezu započeli 2003. godine.

Nakon što je progovorio o svojim unaprijed stvorenim predodžbama o Bullock, James je za Nightline 2010. rekao da se boji da bi ona mogla biti "ku*** i završiti s nekim holivudskim snobom".

image

Sandra Bullock i Jesse James

-/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

- Razgovarao sam s njom nekoliko minuta i osjećao sam se kao da sam dobio udarac ciglom u glavu. Ovo je žena o kojoj sam imao pretpostavke, no nije mogla biti dalje od tih pretpostavki - rekao je James.

U ožujku 2010., nekoliko dana nakon što je kući odnijela Oscara za svoju izvedbu u filmu "The Blind Side", nekoliko je žena javno iznijelo svoje afere sa Jessejem. Mjesec dana kasnije, Jesse se prijavio u ustanovu za odvikavanje u Arizoni zbog ovisnosti o seksu nakon što se ispričao Bullock, ali to nije bilo dovoljno za brak.

image

Sandra Bullock i Ryan Gosling

-/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

Između 2002. i 2003. viđala se s Ryanom Goslingom, kojeg je upoznala tijekom snimanja psihološkog trilera "Murder by Numbers" 2001. godine. Unatoč razlici od 16 godina, njihov je profesionalni odnos s vremenom postao romantičan, no to nije dugo potrajalo, a Ryan je ušao u brak s Evom Mendes.

Od 1999. do 2001. izlazila je s country glazbenikom Bobom Schneiderom, a za tu vezu glumica tvrdi da je bila "itekako privatna".

- Izlasci su za mene komplicirani. Bojim se izgovoriti riječ na "L". Uvijek se osjećam kao da će se nebo srušiti čim to izgovorim - rekla je tada za vezu koja nije dugo potrajala.

Na setu filma "A Time To Kill" 1996. godine upoznala je slavnog Matthewa McConaugheyja, a uspjeli su u tajnosti izlaziti dvije godine, sve do rastanka 1998. godine. Usprkos rastanku, Sandra ima samo lijepe riječi za Matthewa.

image

Sandra Bullock i Matthew McConaughey

Warner Bros Co/Everett/Profimedia/Warner Bros Co/everett/profimedia

- Između nas postoji velika količina poštovanja i ljubavi. Osjećam da je Matthewa briga za mene. Bez obzira gdje je on u svom životu ili gdje sam ja u svom, znam da bismo ostali bliski - rekla je 2003. godine.

Prije McConaugheyja, 10 je mjeseci izlazila s filmskim tehničarom Donom Padillom, no zbog njegovog radnog rasporeda, priznala je da je "bilo teško" jer on stalno radi, a ona ga rijetko vidi.

Nadalje, priča se da su glumačka zvijezda i bivši igrač Dallas Cowboysa, Troy Aikman, kratko hodali 1995. godine. Iako je njihova romansa propala nakon samo nekoliko spojeva, dvojac se ponovno povezao preko zajedničkog prijatelja tijekom božićnih praznika 2013. godine, a ostali su u dobrim odnosima.

image

Troy Aikman

Roger Wong/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Roger Wong/instarimages.com/instar Images/profimedia

Prva veza Sandre Bullock koja je bila u središtu pozornosti javnosti je ona s Tateom Donovanom, a trajala je čak pet godina.

image

Sandra Bullock i Tate Donovan

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Nakon što je par 1995. godine raskinuo zaruke, rekao je za Vanity Fair: "Ne mogu objasniti zašto su stvari ispale kako jesu. Oboje znamo zašto se to dogodilo". Iako njihova romansa nije uspjela, vodila je do njena prijateljstva s Jennifer Aniston.

Govoreći o svom ljubavnom životu, Bullock je za news.com.au rekla da se "nikada nije osjećala kao žrtva" i da nikada "ne skreće sa staze".

- U novinama je pisalo da nisam "sretna u ljubavi". I da, napravila sam nekoliko pogrešnih koraka, ali sam učinila i neke stvari na koje nisam baš ponosna ljudima koji su bili divni - priznala je. Međutim, kako tvrdi, s godinama je naučila da "osveta, bijes, ljutnja samo tebe bole i nemaju smisla jer si ti ta osoba koja se raspada dok njih nije briga".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:58