Martin Short i Selena Gomez

 SOUL B PHOTOS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Razuvjerila ga je

Martin Short otkrio što je mislio o Seleni Gomez: "Očekivao sam pop princezu iz noćne more"

Iako su se vidjeli preko Zooma, službeno upoznavanje imali su prvog dana snimanja serije "Only Murders in the Building" pa ga je bilo strah kakva je glumica i pjevačica zapravo.

Iako su se vidjeli preko Zooma, službeno upoznavanje imali su prvog dana snimanja serije "Only Murders in the Building" pa ga je bilo strah kakva je glumica i pjevačica zapravo.

Martin Short u početku nije bio siguran što može očekivati od Selene Gomez na snimanju serije "Only Murders in the Building" u kojoj zajedno glume sa Steveom Martinom. U razgovoru za magazin People otkrio je da se zbog COVID-a nisu mogli upoznati prije početka snimanja pa ga je bilo strah kakva je Gomez zaista osoba.

"Nisam upoznao Selenu prije prvog dana snimanja. Zbog COVID-a smo bili samo na Zoomu. I vozio sam se na posao i pomislio: ‘Pitam se kakva bi Selena mogla biti?‘ Mislim mogla je biti noćna mora. Mogla je biti pop princeza iz noćne more" otkrio je Short u razgovoru. Međutim, već prvog dana 31-godišnja Selena je otklonila sve njegove strahove: "Odmah - od prve sekunde kad smo krenuli sa šminkanjem - bilo je prekrasno" rekao je 73-godišnji glumac. "Uvijek je na vrijeme i uvijek zna sve svoje rečenice. Toliko je dobra, talentirana i profesionalna - to je prekrasno" nadodao je.

Short u seriji glumi lik kazališnog redatelja Olivera Putnama, Selena utjelovljuje umjetnicu Mabel Moru, a Steve Martin glumca Charlesa-Hadena Savagea. Ovaj neočekivani trio već tri sezone oduševljava gledatelje stoga i ne čudi da je serija obnovljena i za četvrtu sezonu. Osim toga, kroz snimanja su se glavni glumci zbližili tako je Short došao podržati Selenu na dobrotvornom događanju njezine zaklade Rare Impact Fund čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za mentalno zdravlje mladih ljudi. Glumac je tada objasnio za People da podržava rad zaklade jer je "mentalno zdravlje nešto što utječe na svakog člana obitelji" te je naglasio važnost ljudi poput Selene koji koriste svoju slavu kako bi napravili promjenu. "To je nešto što bi svatko s takvom popularnošću trebao napraviti. Kad imaš 440 milijuna pratitelja na Instagramu ne želiš da se sve samo vrti oko tvojih proizvoda" rekao je.

image

Selena Gomez na Rare Impact Fund eventu koji je održan 4. listopada u Los Angelesu

MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Za pokretanje ove zaklade Selenu je inspirirala njezina sestra, 10-godišnja Gracie, a na pitanje želi li da ova zaklada bude dio njezine ostavštine za People je kazala: "Ovo mi je prvi put da organiziram nešto ovakvo i mrzim tražiti ljude novac, tako da ne znam. Čudan je to koncept, ali znam da radimo dobru stvar i ne mogu biti sretnija što imam platformu da mogu raditi takve stvari." U isto vrijeme, otkrila je da sada, kad je u tridesetima, više ne osjeća pritisak da mora ostvariti određene uspjehe: "Sad kad imam 30 nije me toliko briga - što je zapravo lijepo. Mogu se fokusirati na stvari koje zapravo nešto znače i ne brinu me stvari koje su me nekad sputavale", kazala je glumica.

Linker
27. travanj 2024 06:15