GODINA IZ SNOVA

Lovro Juraga: "Svakome bih poželio nekoga tko vas neće pustiti da srljate i uvijek će biti šaka realnosti"

Da će mu 2023. biti uspješna bilo je jasno već na samom početku, a za 2024. glumac Lovro Juraga kaže kako nema planova - pušta da se stvari dogode same po sebi...

Već je početkom 2023. bilo jasno da će zagrebačkom glumcu Lovri Juragi godina biti uspješna. Za ulogu Momka u predstavi "Don Juan" zagrebačkog HNK dobio je prestižnu medijsku nagradu Zlatni Studio u kategoriji Novo lice u kazalištu i na filmu.

"Treba, naravno, spomenuti i predstavu ‘Studentica‘ Dorotee Šušak, u režiji Christiana Jalžečića. Za nju smo i kolegica Lucija Dujmović i ja bili nagrađeni: ona na Festivalu glumca, a ja na Gumbekovim danima. Bila je tu i predstava ‘Ubojstvo‘ te tradicionalni koncert Hrvatskog narodnog kazališta za kraj sezone. No, projekt koji mi je najviše obilježio godinu su ‘Zvijezde pjevaju‘. Tu sam upoznao mnogo predivnih ljudi s kojima sam i dalje u kontaktu", govori Lovro, koji je u popularnom HRT-ovom showu i pobijedio s mentorom Vjekom Ključarićem. Njegov se glas čuo i u crtiću "Nindža kornjače" te igranom filmu "Wonka", gdje mu je pripala čast sinkronizirati glumački i pjevački rad Timothéeja Chalameta.

image

LOVRO JURAGA NOSI ODIJELO OD KOŽE, REMEN I ČIZME ZARA, ARENA CENTAR; KOŠULJU ELFS

MARE MILIN

"Bila je ovo godina puna raznih projekata i po tome ću je pamtiti. Kao i po ljudima koje sam upoznao te lijepim trenucima provedenim s najbližima, unatoč stresnom i prenatrpanom rasporedu. Zahvalan sam onima koji su mi obilježili zadnjih godinu i pol, koji su imali čelične živce za neke moje ispade i mušice, koji su mi pomagali i vjerovali u mene. Svakome bih poželio nekoga tko vas nikada neće pustiti da srljate i tko će uvijek biti šaka realnosti", ističe Lovro, sin glumca Slavka Jurage i brat redatelja Marka Jurage, koji smatra da je u 2023. bilo sve onako kako je trebalo biti i zato ništa ne bi mijenjao.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

Planova u novoj godini nema, već pušta da se stvari dogode same od sebe. "Mislim da je u tome ljepota života, da je sve spontano, bez nekakvih posebnih planova i očekivanja. Veseli me svaka nova prilika i izazov i u svemu ću se uvijek truditi ostati svoj, što god to bilo", zaključuje Lovro.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
20. travanj 2024 23:45