PEXELS
Jedva čekamo

Valentino najavio izlazak nove luksuzne linije parfema koja je nadahnuta njihovim revijama

Parfemi nadahnuti haute couture revijama kreativnog direktora Pierpaola Picciolija bit će službeno predstavljeni na proljeće.

Parfemi nadahnuti haute couture revijama kreativnog direktora Pierpaola Picciolija bit će službeno predstavljeni na proljeće.

Nakon što je talijanska modna kuća Bottega Veneta potvrdila da će tijekom 2024. godine lansirati liniju parfema, stiže još jedna dobra vijest za sve ljubitelje luksuznih brendova i njihovih mirisa. Najavljeno je da će talijanska modna kuća Valentino, koju je 1960. godine osnovao dizajner Valentino Garavani, također do kraja ove godine predstaviti liniju haute parfema. Kuća je svoj prvi parfem za žene osmislila još 1978. godine pod nazivom Valentino Classique, a 1999. godine izbacila je uz ženski i prvi miris za muškarce, poznat pod imenom Very Valentino. Prije nekoliko godina, točnije 2018., potpisala je ugovor s kozmetičkim konglomeratom L’Oréal za razvoj i distribuciju mirisa i luksuzne kozmetike. Tada je pod imenom brenda Valentino lansiran parfem Born in Roma, ali i asortiman kozmetike poput ruževa za usne i rumenila. Samo dvije godine poslije, izbacili su Voce Viva mirise, a zaštitno lice ovih parfema bila je Lady Gaga.

U snimci kampanje njujorška glazbenica pjeva ekskluzivnu varijantu pjesme "Sine From Above", duet s legendarnim Eltonom Johnom sa svog novog albuma "Chromatica". Valentino iz godine u godinu niže uspjehe pa se već sad može pretpostaviti i da će se suradnja s L’Oréalom biti itekako uspješna.

image

Valentino kolekcija za proljeće i ljeto 2024.

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Harper‘s Bazaar piše da će kuća i ove godine udružiti snage s L’Oréalom kako bi kombinirao tradicionalne parfimerske tehnike s talijanskim sastojcima kao što su zelena mandarina iz Kalabrije i silicijsko drvo masline. Jedan od mirisa trebao bi sadržavati i cvijet tuberoze, novu komponentu koja je proizašla iz suradnje L’Oréala i francuske tvrtke Cosmo International Fragrances. Naime, partnerstvo je potpisano prošle godine, a njegov je rezultat nova tehnologija ekstrakcije, koja hvata esenciju cvijeća bez upotrebe tradicionalnih procesa destilacije koji mijenjaju njihov miris.

image

Linija parfema nadahnuta je haute couture revijama kreativnog direktora Pierpaola Picciolija

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Valentino će i ove godine udružiti snage s L’Oréalom kako bi kombinirao tradicionalne parfimerske tehnike s talijanskim sastojcima

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Parfemi će biti pakirani u bočice od brušenog stakla koje dolaze iz Francuske i Italije

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Linija parfema nadahnuta je haute couture revijama kreativnog direktora Pierpaola Picciolija, a bit će službeno predstavljena na proljeće. Parfemi će biti pakirani u bočice od brušenog stakla koje dolaze iz Francuske i Italije. Detalji o samom lansiranju linije još uvijek nisu poznati.

Linker
26. travanj 2024 03:41