Obiteljski odnosi

Lottie Moss: ‘Moja starija sestra Kate ne želi imati posla sa mnom‘

„Ne mora ona htjeti imati veze sa mnom. No, kad sam bila mlađa nisam to mogla razumjeti, pitala sam se zašto bi se bilo tko iz obitelji tako ponašao”, rekla je mlada zvijezda Only Fansa.

Lottie Moss, polusestra Kate Moss, požalila se na nekvalitetan odnos kakav ima sa slavnom manekenkom i poslovnom ženom. „Nije onako kako ljudi pretpostavljaju. Moja sestra i ja nikada nismo bile bliske, prevelik je generacijski jaz među nama”, rekla je za The Sun. Ona je kći Kateinog oca Petera iz drugog braka sa suprugom Inger, rođena je prije 25 godina i od Kate je mlađa 24 godine. Kao djevojčica od 13 godina, bila je djeveruša na Kateinom vjenčanju s rokerom Jamiejem Hinceom (taj je brak propao nakon pet godina), no danas je slika odnosa polusestara znatno drugačija. „Ne mora ona htjeti imati veze sa mnom. No, kad sam bila mlađa nisam to mogla razumjeti, pitala sam se zašto bi se bilo tko iz obitelji tako ponašao, nije mi to bilo jasno”, kaže Lottie koja za kruh zarađuje kao zvijezda OnlyFansa, internetske usluge za čiji, najčešće seksualizirani, sadržaj valja platiti pretplatu.

image

Lottie Moss odustala je od manekenske karijere

OLIVER TUCKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Obiteljski su odnosi komplicirani, dodala je, i premda je Kate slavna, to ne čini njihovu obitelj drugačijom od drugih. „Jednostavno se ne slažemo oko mnogo toga. Volim je, ona je moja sestra, ali jednostavno nismo bliske. Tako je, kako je”, pomirljivo je zaključila Lottie koja je također imala uspješnu manekensku karijeru i radila je za agenciju Storm Models, istu onu koja je otkrila Kate u njujorškoj zračnoj luci JFK kad je imala 14 godina, podsjetio je Daily Mail. No, nakon što je iskusila mračnu stranu modelinga i nastojanje da joj „kontroliraju” život, napustila je taj posao i okušala sreću na OnlyFansu, na kojem, tvrdi, nema loših iskustava.

image

Dok je bila mlađa, Lottie se pitala zašto Kate (na fotografiji) ne mari za nju

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Donedavno su Lottie povezivali s australskim modelom Danielom Steelom, no toj je vezi, kako je rekla, presudila daljina. Prije nekoliko dana uočena je kako izlazi iz popularnog londonskog restorana Chiltern Firehouse u društvu Adama Collarda, sudionika reality showa „Love Island”, a sada oboje sudjeluju u novoj stvarnosnoj seriji „Celebs Go Dating”.

Linker
24. travanj 2024 21:50