Press
Ponovno snima

Kristijan Ugrina vratio se na set, snima seriju: ‘Ja sam tip koji ne voli sjediti i kukati‘

Otkrio je zašto ga nije bilo na malim ekranima, kako se osjeća na prvom, velikom snimanju poslije pauze i što misli o odluci starije kćeri Korane da postane glumica...

Otkrio je zašto ga nije bilo na malim ekranima, kako se osjeća na prvom, velikom snimanju poslije pauze i što misli o odluci starije kćeri Korane da postane glumica...

Zagrebački glumac Kristijan Ugrina vraća se snimanju serija zahvaljujući novom projektu RTL-a "San snova" čije prikazivanje počinje na jesen. Omiljeni dramski umjetnik morao se, osim glumom, baviti i drugim poslovima jer više od desetljeća otplaćuje tuđe kredite. Nedavno se otkrilo kako se vratio na set, a u novom serijalu tumači ulogu trenera Felša.

"Igram ulogu nogometnog trenera. Zovem se Felš. To mi je super fora. Nikada nisam igrao nogomet, ali ga volim gledati i poznata su mi sva pravila," rekao je za RTL dodajući da Felš i on ipak imaju dodirnu točku.

"Možda u dijelu autoriteta jer puno radim s djecom i onda im to moram nametnuti. Tu sam se pronašao s likom. Sličan sam mu", kaže glumac kojem je serijal "San snova" prvi veliki set poslije pauze.

"Nisam predugo izbivao, ali raditi na baš ovako velikom setu, to nisam već neko vrijeme", izjavio je glumac koji je morao i još uvijek mora vraćati tuđe financijske obaveze.

"Situacija je takva da sam jedan kredit vratio, dok sam za drugi još u procesu. Nisam mogao raditi svoj posao zbog pandemije, odnosno dječje predstave s kojima nastupam po školama i vrtićima jer nismo smjeli u njih niti ući. A ja sam takav tip koji ne voli sjediti i kukati, pogotovo kada imam dvije zdrave ruke, noge i glavu koliko-toliko zdravu. Posla ima, samo treba ‘delati‘", ispričao je Kristijan Ugrina koji iz prvog braka s glumicom Ksenijom Marinković ima odraslog sina i kćer, Kostu Kaija i Koranu dok je u drugom braku sa suprugom Tamarom dobio kćer Marijetu. Starija je krenula njegovim i majčinim stopama: nedavno je na GOODfestu u Drnišu dobila nagradu za ulogu u predstavi "Tvorničke postavke". Evo što njen otac misli o tome: "Ne znam što bih vam rekao. Budući da je situacija takva kakva je, nisam baš najsretniji zbog toga. Puno sam sretniji sa sinovim odabirom, on je programer i mislim da će mu biti lakše kroz život. No, s druge strane, ako je ona u tome sretna i ako je to ispunjava, onda naravno da sam sretan zbog toga. Kći je isto morala raditi dodatne poslove poput konobarenja, dostave hrane... A da stvar bude gora, i mlađa kći ide tim putem, baš sada snima seriju, a tek joj je 15 godina," ispričao je otkrivši da je Korani pomogao oko prijamnog ispita za fakultet, ali se ne želi nametati.

image

Sa suprugom Tamarom i mlađom kćeri na ljetovanju u Jelsi

DAMJAN TADIć CROPIX

Omiljeni glumac otkrio je planove za ljeto. "Imam kuću u Starom Gradu na Hvaru. Počeo sam s ljetnim radionicama, a kako sam se morao vratiti zbog serije, mijenjaju me kći i njezin dečko Tin Rožman, koji je također glumac. Nadam se da će to tako biti i u budućnosti kako bih se ja mogao baviti hortikulturom i pisanjem na otoku, a dječica ostalo. Ne mogu zamisliti da dva do tri mjeseca ne radim ništa. Sve gušte odradimo svako ljeto", zaključio je zagrebački glumac.

Linker
26. travanj 2024 06:31