Vraća se ‘Mamma Mia!‘, a na set stiže i Meryl Streep

 UNIVERSAL PICTURES/RELATIVITY MEDIA/LITTLESTAR/PLAYTONE/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Potvrđeno je

Kreće produkcija trećeg filma "Mamma Mia!", donosimo detalje

Dugo iščekivanu vijest potvrdila je britanska producentica Judy Craymer koja je za ‘Mamma Miju!‘ ono što je Barbara Broccoli za franšizu "James Bond".

Dugo iščekivanu vijest potvrdila je britanska producentica Judy Craymer koja je za ‘Mamma Miju!‘ ono što je Barbara Broccoli za franšizu "James Bond".

Britanska kazališna i filmska producentica Judy Craymer, razgalila je obožavatelje filmske verzije spektakla "Mamma Mia!". Poslije nekoliko mjeseci šaputanja i nagađanja, potvrdila je da kreće produkcija trećeg nastavka filma. Podsjetimo, nakon što su u prvom filmu "Mamma Mia" glumili Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan i Colin Firth - a na balkonu velebne dvorane u Stockholmu u kojoj je 2008. održana premijera, članovi benda ABBA pojavili su se prvi put od raspada grupe 1982. - prije pet godina snimljen je nastavak.

"Ne želim pretjerivati s novostima, ali znam da je zamišljena trilogija. Priča već postoji i mislim da bi se Meryl ovaj put trebala vratiti, ako je scenarij točan. Stvarno je voljela glumiti Donnu", izjavila je producentica ranije za Deadline.

Priča o tome da kreće snimanje trećeg nastavka intenzivirala se prošle nedjelje, kada je počelo prikazivanje novog reality natjecateljskog showa "Mamma Mia! I have a dream" na ITV1.

Natjecanje u kojem se kandidati pred žirijem bore za ulogu Donnine kćeri, Sophie, u predstavi "Mamma Mia" na West Endu. Reality je sav u znaku popularnog mjuzikla i hitova ABBA, što je shvaćeno kao spektakularno "zagrijavanje” uoči produkcije trećeg nastavka filma. Prva informacija procurila je upravo u tom showu, a nakon toga producentica Judy Craymer nije mogla nego potvrditi da je info točan i da kreću s produkcijom, prenosi The Mirror. Fanovi su oduševljeni, sada se iščekuje vijest o tome tko će se, osim Meryl Streep, iz stare ekipe, vratiti na set.

Linker
26. travanj 2024 12:58