Jennifer Lopez bila je glavna gošća revije Elieja Saaba

 TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK
prava zvijezda

Kraljica Pariza: Nakon kaputa od ružinih latica Jennifer Lopez ponovno modno nepogrješiva

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez uživa u francuskoj prijestolnici gdje je bila specijalna gošća na Elie Saab reviji.

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez uživa u francuskoj prijestolnici gdje je bila specijalna gošća na Elie Saab reviji.

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez iz dana u dan oduševljava svojim modnim izborima, pa neki kažu kako se prometnula u kraljicu pariškog Tjedna visoke mode, čija je specijalna gošća. Svega nekoliko dana nakon što je zablistala na reviji modne kuće Schiaparelli, ponovno je oduševila svjetsku javnost na reviji modne kuće libanonskog dizajenera Elieja Saaba, čiju je reviju u društvu njegovog sina i supruge pratila iz prvog reda.

image

Jennifer Lopez zablistala je u zelenoj halijni dubokog dekoltea i cvjetnom plaštu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez odjenula je maslinastu haljinu dubokog dekoltea sa srebrnim detaljima. U kosi je nosila hit modni dodatak, mašnicu iste boje boja kao i haljina. Zaogrnula se dugim cvjetnim plaštom i naravno izazvala je neviđeni interes okupljenih znatiželjnika i fotografa.

image

Jennifer Lopez bila je glavna gošća Elie Saab revije

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Prema tvrdnjama upućenih njezin dolazak u Pariz dio je promotivne kampanje uoči izlaska njezinog novog studijskog albuma "This Is Me... Now" koji izlazi 16. veljače, a Jennifer Lopez objavljuje ga nakon deset godina diskografske stanke. Prvi singl "Can‘t Get Enough" objavila je 10. siječnja, a naziv njezinog devetog studijskog albuma "This Is Me … Now" parafraza je njezinog megauspješnog albuma "This Is Me... Then" iz 2002.

image

Modni dizajner Elie Saab sa suprugom Claudine i Jennifer Lopez

ABD RABBO AMMAR/ABACA/SHUTTERSTOCK

Jennifer Lopez modne je znalce oduševila svojom nesvakidašnjom pojavom na Tjednu visoke mode u Parizu, jer se na predstavljanju nove Schiaparellijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2024. pojavila u predimenzioniranom bijelom kaputu ukrašenom pravim ružinim laticama.

image

Jennifer Lopez reviju Elieja Saaba na pariškom Tjednu visoke mode pratila je iz prvog reda

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kako je nakon revije otkrila na društvenim mrežama, kaput je imao čak sedam tisuća pravih latica ruže. Ispod statement kaputa dizajniranog isključivo za nju, J. Lo je nosila bijelu dolčevitu i crne tajice, dok je senzacionalni styling dodatno upotpunila crnim salonkama na petu, velikim remenom prljavo bijele boje koji je istaknuo njezin struk, efektnom crnom torbicom sa zlatnim detaljima te jedinstvenim zlatnim sunčanim naočalama.

image

Jennifer Lopez bila je glavna gošća revije Elieja Saaba

TOM NICHOLSON/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 14:37