Novi dom

Kim Kardashian useljava u vilu na litici u Malibuu: Ima spektakularan pogled na ocean

Pripadala je Cindy Crawford, a osnivačica brenda Skims i reality zvijezda lani ju je kupila za 70,4 milijuna dolara najskuplja je nekretnina u tom elitnom kvartu i četvrta najskuplja u Kaliforniji.

Poslije godinu dana renoviranja svog novog doma u Malibuu, Kim Kardashian spremna je za useljenje. Dokazuju to kamioni i radnici tvrtke specijalizirane za selidbu, oprezno istovaruju velike kutije i unose iz u vilu. Pripadala je super modelu Cindy Crawford, a kada ju je osnivačica brenda Skims i reality zvijezda lani kupila za 70,4 milijuna dolara, objavljeno je da je dvokatna vila u mediteranskom stilu okružena prostranim vrtom, najskuplje prodana vila u tom elitnom kvartu i četvrta najskuplja u Kaliforniji.

image

Pogled iz zraka na impresivni posjed

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njen novi dom prostire se na 7450 četvornih metara, nalazi se na litici odakle puca spektakularni pogled na ocean, a osim privatnog pristupa plaži, uključuje sadržaje poput bazena s prostorom za odmaranje s vanjskim kaminom, teniski teren, luksuzni spa, prekrasan vrt koji više nalikuje perivoju s rijetkim biljkama nego okućnici.

Kim je novu nekretninu prvi put pokazala početkom prošlog mjeseca: u razgledavanje je povela mlađu sestru Khloé Kardashian. Dakako, i to su ovjekovječile televizijske kamere. Snimljen sadržaj prikazan je u sedmoj epizodi treće sezone obiteljskog reality showa "The Kardashians", na streaming platformi Hulu.

image

Posljednje dotjerivanje vile prije useljenja

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Ova kuća za mene predstavlja rezultat napornog rada koji sam uložila puno vremena i sada uživam u plodovima", kaže Kim u ispovjednom intervjuu zadivljeno promatrajući ocean, piše Architectural Digest.

"Osjećam novu energija. Tako se veselim stvaranju uspomena odavde" nastavila je Kim, čija se glavna rezidencija nalazi u Hidden Hillsu u Kaliforniji. Ondje je živjela s bivšim suprugom Kanyeom Westom i njihovo četvero djece, 10-godišnjom kćeri North, šestogodišnjim sinom Saintom, petogodišnjom kćeri Chicago te četverogodišnjim sinom Psalmom. Kada se u studenom 2022. formalno razvela od glazbenog mogula, pripala joj je vila u Hidden Hillsu. U međuvremenu je angažirala japanskog arhitekta Tadao Andoa da joj projektira kuću za odmor u Palm Springsu. Gradi još jednu na nepoznatoj lokaciji, piše Architectural Digest: projektiranje je povjerila glasovitom Kengom Kumom, profesoru emeritusu na Odsjeku za arhitekturu Sveučilišta u Tokiju.

image

Kim Kardashians samo što se nije uselila s obitelji

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tijekom prvog posjeta novoj akviziciji, vili u Malibuu, reality zvijezda s ambicijama ostvariti se i kao pravnica, rekla je mlađoj sestri: "Bit će sjajno kad bude gotovo", aludirajući na renoviranje.

Sada je i to gotovo, na redu je useljenje u dvoetažni prostor u čijem se prizemlju nalaze dnevni boravak, radna soba, blagovaonica i golema kuhinja. Klizna staklena vrata od poda do stropa pružaju širok pogled na obalu i otvaraju se na terasu s kaminom. Na katu je smješten glavni apartman s dvije kupaonice, prostorom za sjedenje, nešto poput intimnog dnevnog boravka s kaminom, vlastiti spa i garderobu. Ostale spavaće sobe imaju svoje kupaonice s tim da jedna ima privatni ulaz te kuhinju. Teretana ima zasvođene stropove, a vilu upotpunjuje velika soba s multimedijalnim sadržajima.

image

Posjed na litici od 70,4 milijuna dolara

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osnivačica Skimsa u vili u Malibuu planira pozivati sestre i njihove obitelji na druženje i roštilj. Nada da će njezina nova kuća na plaži biti mjesto gdje cijela obitelj može uživati u sretnim zajedničkim trenucima u budućnosti. Njezina sestra Khloé otkrila je da je Kim vilu uredila za obitelj.

"Ovdje ćemo dolaziti na roštilj i ljetovati, a sve je to za djecu. Samo tvoje srce, kako razmišljaš, to je nevjerojatno", pohvalila ju je sestru Khloé Kardashian.

Linker
23. travanj 2024 16:05