Samohrana majka

Kim Kardashian iskreno: "Brak s Kanye Westom bio je prekrasan, ali ja mu ne mogu pomoći"

Kim Kardashian iskreno o raspadu braka, odgajanju djece i samohranom majčinstvu.

Kim Kardashian i Kanye West, trenutnog naziva Ye, vjenčali su se 2014., a razišli u studenome 2022. Razvod su finalizirali nakon njegove neuspjele predsjedničke utrke 2020. godine, kontroverznih komentara o ropstvu i ostalih trenutaka koji su dospjeli na naslovnice. West je sada navodno oženjen svojom zaposlenicom Biancom Censori, a s Kim ima četvero djece - djevojčice North i Chicago te sinove Sainta i Psalma. Zvijezda reality serijala "Keeping Up with the Kardashians", osvrnula se na njihov "lijep", ali buran brak u podcastu Jaya Shettyja "On Purpose", objašnjavajući da ne može pomoći ljudima koji to ne žele. Unatoč svemu, svoj brak s Kanye Westom ne smatra promašajem, a nakon razvoda, 42-godišnja Kim i tri godine stariji Kanye, dijele zajedničko skrbništvo nad djecom. No, trzavicama nema kraja jer je u rujanskom intervjuu za Alo Yoga podcast "Mind Full", West izjavio da Kim ima njihovu djecu 80% vremena.

U Shettyjevom podcastu Kim je iskreno progovorila o borbi koju vodi kao samohrana majka i istaknula da postoje noći kada sama plače sve dok ne zaspi. Zvijezda je izjavila i da ne postoji ništa što samohrane roditelje može pripremiti na odgajanje djece. Također, priznaje da je roditeljstvo jedna od najizazovnijih, ali i najboljih "stvari" s kojima se susrela u životu te da ju je ono najviše podučilo o sebi samoj. Kao samohrana majka, čija je posljednja poznata veza s Peteom Davidsonom završila u kolovozu 2022., rekla je Shettyju da ju shvaćanje kako se nositi sa svakodnevnim izazovima roditeljstva čini izuzetno ponosnom na sebu samu.

U istom intervjuu, Kardashian je imati malu djecu opisala kao "potpuno ludilo" i "najbolji kaos". "Svi kažu da su dani dugi, a godine kratke, a to ne može biti istinitija izjava". Njihove noćne rutine nemaju pravila, odvijaju se iz sata u sat, govori Kim i dodaje da je roditeljstvo tijekom pandemije bilo "ludo" te da je bilo dana kada nije stigla prati kosu.

Kim je još u prosincu zajedničko roditeljstvo s Kanyeom opisala zaista teškim, rekavši da je pokušala zaštititi svoju djecu od naslovnica njihova oca. "Imala sam najboljeg tatu, i imala sam najbolje uspomene i to je sve što želim za svoju djecu", rekla je Kardashian o svom pokojnom ocu, Robertu Kardashianu. "Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svijetu, zašto bih im ja ikada donosila tu energiju? To je iznimno teška stvar za odrasle s kojom se djeca još nisu spremna nositi.” Upravo zato i u ovom podcastu bila je suzdržana komentirati kontroverze oca svoje djece.

Linker
06. ožujak 2024 00:51