Karlie Kloss

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
povratak poslu?

Karlie Kloss šest mjeseci nakon rođenja sina vratila se modnim događanjima

Slavna manekenka u francusku prijestolnicu povela je i svoje sinove. No, mališani nisu bili s njom na predstavljanju slavne modne kuće Louis Vuitton gdje je Karlie bila posebna gošća.

Slavna manekenka u francusku prijestolnicu povela je i svoje sinove. No, mališani nisu bili s njom na predstavljanju slavne modne kuće Louis Vuitton gdje je Karlie bila posebna gošća.

Jedan od najljepših modela svijeta, Karlie Kloss, pokazala je senzacionalnu figuru na muškoj reviji Louis Vuitton, na pariškom Tjednu mode. Karlie je na predstavljanje stigla samo šest mjeseci nakon što je u srpnju 2023., rodila drugo dijete. Bivša Victorijina anđelica, a danas suvlasnica časopisa W i vlasnica britanskog modnog dvomjesečnika „i-D”, u Pariz je stigla sa suprugom Joshuom Kushnerom, njujorškim poduzetnikom i harvardskim diplomantom i njihovim sinovima, dvogodišnjim Levijem te četveromjesečnim Elijahom.

Zračila je samopouzdanjem dok je pozirala na modnoj reviji Louisa Vuittona za muškarce, čija je bila uzvanica, kao da bi svakog trena mogla zakoračiti na modnu pistu i vratiti se u modnu priču kojom se proslavila. Za tu prigodu, izabrala je predimenzioniranu satensku jaknu boje zlata s efektnim, prugastim crno-bijelim obrubom, piše Daily Mail. Uočljivom modnom predmetu, dodala je minicu sa širokim pliseom, nalik na kroj suknji djevojačkih školskih odora. U prvom planu bile su njene vrtoglavo duge, vitke noge i tamne, kožnate čizme. Dojam edgy elegancije, s eklektičkim poigravanjem klasikom i trendovskim odjevnim komadima, naglasila je torbom Petite Malle Louisa Vuittona.

Nedugo nakon što je u srpnju 2023. rodila Elijaha, izjavila je za Paper Magazine:"Moj cijeli svijet se sada stvarno vrti oko mog sina i to je tako klišej, ali to je tako istinito. Nisam znala da mogu osjetiti tako duboku ljubav i obožavanje prema bilo čemu. To je tako inspirativno, ali i ponizno. Imam toliko poštovanja prema svakoj ženi na svijetu".

image

Vlasnica izdavačke tvrtke i majka dvoje djece u savršenoj je formi

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Njezin zavidan izgled mogao bi biti najava novom modnog projekta, no poslovno uspješna manekenka, vlasnica izdavačke tvrtke Bedford Media, diplomantica fakulteta "Gallatin School of Individualized Study" iz STEM područja na njujorškom sveučilištu, još nije otkrila što planira u 2024. godini. Zasad uživa sa suprugom i djecom u Parizu, kao jedna od najpoželjnijih gošći na revijama, a hoće li ih uskoro ponovno nositi ili će nastaviti s izdavaštvom, pokazat će vrijeme.

Linker
28. travanj 2024 06:24