FANOVI PRIMIJETILI

Šuška se da su slavne šogorice u svađi, odalo ih ignoriranje s fotografijama: ‘Zašto ne želiš da znamo da je bila tamo?‘

Karlie Kloss i Ivanka Trump na ceremoniji slavlja prije vjenčanja nisu se fotografirale zajedno što je zabrinulo fanove

Karlie Kloss i Ivanka Trump

 Profimedia/

Strani mediji pišu kako su šogorice Karlie Kloss i Ivanka Trump možda posvađane. Naime, obje su bile na ceremoniji slavlja prije vjenčanja najbogatijih azijskih obitelji, a nisu objavile zajedničku fotografiju zbog čega su mnogi počeli nagađati da postoji napetost u obitelji Kushner. Naime, Karlien suprug Joshua i Ivankin suprug Jared su braća.

Anant Ambani i njegova buduća nevjesta Radhika Merchant organizirali su raskošnu zabavu punu zvijezda u Jamnagaru, Gujarat, u Indiji tijekom vikenda kako bi proslavili svoje nadolazeće vjenčanje. Među uzvanicima je bilo puno slavnih osoba, primjerice Rihanna koja je nastupala i došla sa svojim partnerom A$AP Rockyjem.

I Kloss i Trump postavile su fotografije na Instagramu s tog događaja sa svojim supruzima, braćom iz obitelji Kushner.

Kloss je podijelila na Instagramu kako je nosila svečanu haljinu i pozirala je sa Zuckerbergovom ženom Priscillom Chan. Na ostalim fotografijama Kloss je također uživala na svečanosti, na jednoj je snimila selfie sa suprugom, ali nigdje nije bilo drugog dijela obitelji.

„Nema nigdje fotografija s ostatkom obitelji”, primijetio je obožavatelj u komentarima aludirajući da se Ivanka i Jared nisu fotografirali s Joshuom i Karlie.

„Zašto ne želiš da znamo da su tu bili tvoj šogor i šogorica?”, pitao je drugi.

S druge strane, Ivanka je podijelila fotografiju s događaja sa suprugom Jaredom i njegovim bratom, ali nigdje na fotografijama nije bilo Kloss.

Kloss je rijetko govorila o svojoj povezanosti s obitelji Trump i većinom su odvojeno viđani. U prosincu 2021. govorila je za Wall Street Journal Magazin kako je morala steći „debelu kožu” otkad je postala dio obitelji Jareda i Ivanke.

Karlie je prije vodila kampanju za Hillary Clinton tijekom predsjedničkih izbora 2016., dok su Jared i Ivanka postali viši savjetnici tadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:15