Dobra genetika

Kao sestre blizanke! Nećakinja Sofije Vergare neodoljivo podsjeća na slavnu glumicu

Rođakinja glumice poznate po seriji ‘Moderna obitelj‘ već je u nekoliko navrata viđena u javnost - a pažnju privlači zbog velike sličnosti sa Vergarom.

U plavim trapericama, crnom topu s visokim ovratnikom, bijelim tenisicama i crnom torbicom koju su obje nosile nabačenu preko tijela, Sofia Vergara i njezina nećakinja Claudia izgledale su gotovo identično. Možda su se oko outfita za odlazak u shopping dogovorile, a možda je i riječ o slučajnosti - u svakom slučaju, svi su primijetili koliko nalikuju jedna na drugu.

Sofia i 30-godišnja Claudia jako su bliske pa je glumica u nekoliko navrata podijelila fotografije s nećakinjom na svojim društvenim mrežama, od izlazaka do obiteljskih druženja, a Claudia joj je bila pratnja i na jednom od crvenih tepiha. Inače, ona je kćer Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je preminuo prije 25 godina.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Claudia je priznala da joj slavna teta često posuđuje odjeću iz ormara, a jedino što ne može posuditi su cipele zbog razlike u veličini. "Uvijek mi ponavlja - odjeni ono što želiš i nemoj slijepo pratiti trendove. Odjeća mora dobro izgledati na tebi, a trendovi su prolazni i ne stoji nam svima sve jednako dobro. Važno je poznavati svoje tijelo", ispričala je Claudia savjet koji joj je udijelila Sofia.

Linker
19. travanj 2024 13:53