Balmain haljina

Kao prava lutkica: Margot Robbie stigla u Palm Springs i oduševila novim "Barbie" izdanjem

Na crvenom tepihu zasjala je Margot Robbie u ružičastoj mini haljini na točkice, stilom vjerna svijetu svoje filmske junakinje Barbie.

U Palm Springsu počeo je Međunarodni filmski festival, a s njim i sezona dodjele najutjecajnijih nagrada na američkom kontinentu pa i groznica filmaša u iščekivanju onih najprestižnijih kao što su Zlatni globusi koji se dodjeljuju već u ponedjeljak te Oscari koji će se održati 11. ožujka. U Palm Springsu su se pojavili svi koji trenutno nešto znače u filmskoj industriji, od Meryl Streep, Leonarda DiCaprija, Carey Mulligan do Cillian Murphyja i Margot Robbie koja je oduševila outfitom.

image

Margot Robbie i Tom Ackerley

VALERIE MACON AFP
image

Američka redateljica Greta Gerwig dobila je nagradu Director of the Year za film ‘Barbie‘

VALERIE MACON AFP

Svi su oni stigli zbog svojih filmskih hitova, od ‘‘Killers of the Flower Moon‘‘,‘‘Maestra‘‘ do dva najveća rivala ‘‘Oppenheimera‘‘ i ‘‘Barbie‘‘, filma koji ima čak devet nominacija za Zlatni globus te nevjerojatnih 14 za Critics‘ Choice Awards koje se održavaju 14. siječnja.

image

Emma Stone dobila je nagradu Desert Palm achievement Award za ulogu u filmu ‘Poor Things‘

VALERIE MACON AFP
image

Robert De Niro, Martin Scorsese, Lily Gladstone and Leonardo DiCaprio, dobitnici nagrade Vanguard Award za film "Killers of the Flower Moon"

KEVIN WINTER GETTY IMAGES VIA AFP

Margot Robbie koja je utjelovila Barbie, u Palm Springsu bila je vjerna stajlingu koji njeguje od premijere filma, a to je ružičasta boja koja asocira na najslavniju lutku na svijetu. Odjenula je ružičastu mini haljinu s crnim točkicama iz Balmainove kolekcije proljeće-ljeto 2024. Izgled je upotpunila jednako dizajniranim sandalama s visokom potpeticom iz iste kolekcije. Lijepa glumica došla je u pratnji supruga, britanskog producenta Toma Ackerleya i nije skidala osmijeh s lica. A hoće li za njega imati razloga u narednim danima i mjesecima uskoro će se vidjeti jer koliko god su ‘‘Oppenheimer‘‘ i ‘‘Barbie‘‘ glavni favoriti za najprestižnije nagrade, u kategorijama glavnih glumica Margot Robbie ima jaku konkurenciju. Naime, kladionice za sada daju prednost Lily Gladstone iz filma ‘‘Killers of the Flower Moon‘‘.

image

Robert Downey Jr. i Cillian Murphy, dobtnik nagrade Desert Palm Achievement Award

KEVIN WINTER GETTY IMAGES VIA AFP
image

Meryl Streep i Carey Mulligan iz ‘Maestra‘, dobitnica nagrade International Star Award

VALERIE MACON AFP
Linker
24. travanj 2024 06:14