Foto - Irina & Matej

Hair - Teuta Mesaroš

Make up - Simona Antonović

Modeli - Karla Kirschner i Izabel Kovačić

 Foto - Irina & Matej
Nižu se komplimenti

Izabel Kovačić oduševljava Britance: Uspoređuju je sa Shakirom

Nazvali su je i bivšim supermodelom iako se zapravo manekenstvom nikad nije bavila.

Pišući o ženama nogometaša Arsenala i Machester Cityja, britanski Daily Star dotakao se i Izabel Kovačić koju su opisali kao bivšeg supermodela bez obzira na to što se nikad nije bavila profesionalnim modelingom. Ipak, dolazi to kao kompliment njezinoj ljepoti, a našu poduzetnicu, vlasnicu brenda lunilou, zbog plave kose usporedili su sa Shakirom.

Izabel Kovačić predstavila novu kolekciju

No nije samo njezina ljepota bila tema, dapače dotakli su se i njezinog brenda koji uspješno vodi sa sestrom Ivanom Lučić i naveli kako je riječ o ekološkom brendu dječjih proizvoda koji se proširio i na proizvodnju ženske i muške odjeće od održivih materijala.

Ljepota 30-godišnje supruge Matea Kovačića nije prvi put tema u britanskim medijima. Dapače, prošle ju je godine The Sun za vrijeme Svjetskog prvenstva izdvojio kao najpoznatiju i najistaknutiju suprugu u hrvatskom nogometu. Tada je također uspoređena sa Shakirom. "Zbog njezinih plavih, bujnih lokni podsjeća na Shakiru, a nekada je bila supermodel. Međutim sada je modna dizajnerica" napisali su tada.

Samozatajna Izabel izrazito je popularna i na Instagramu na kojem ima više od 450 tisuća pratitelja i na kojem uglavnom dijeli sadržaj povezan s njezinim brendom te svoje odjevne kombinacije. Međutim, povremeno svoje pratitelje zna obradovati i malim crticama iz privatnog života u čijem je centru najčešće njezin i Mateov sinčić Ivano s kojim su nedavno boravili u Hrvatskoj. Tad je Mateo na svom profilu objavio galeriju fotografija i izazvao oduševljenje fotoalbumom s ljetovanja.

Linker
24. travanj 2024 13:14