Crno-bijeli chic

Ivan Rakitić sa suprugom u društvu jednog od najpoznatijih svjetskih dizajnera

Supruga našeg proslavljenog nogometaša fotografijom s druženja se pohvalila na Instagramu.

Ivan Rakitić i njegova Raquel poznati su po dobrom stilu i uvijek dotjeranim odjevnim kombinacijama, stoga niti ova prilika kad su se družili sa slavnim modnim dizajnerom Domenicom Dolceom nije bila iznimka. Španjolka se fotografijom pohvalila na Instagramu i prikupila više od 35 tisuća lajkova.

Raquel je za ovu prigodu odabrala prekrasnu dugačku crnu haljinu koja se sastoji od gornjeg dijela u formi korzeta koji se pretače u usku suknju koja je prekrasno naglasila njezinu figuru. Uz nju je Španjolka uparila crne cipele i dodala zlatni nakit u vidu primjetne ogrlice i naušnica koje je izvrsno spojila s malo većom zlatnom torbom. Po pitanju make-upa Mauri se odlučila za nježnije tonove te tek neznatno naglasila oči i usne dozvolivši da njezin preplanuli ten zablista. Rakitić je pak preko baze od crne košulje i hlača prebacio bijeli sako. Sudeći po fotografijama koje je Raquel objavila tema i dress code večeri očito je bila elegancija u crnom jer su svi uzvanici blistali u ovoj tamnoj nijansi baš kao i Domenico Dolce koji je bio i više nego oduševljen pozirajući s našim proslavljenim nogometašem i njegovom suprugom.

Povod ovom stylish okupljanju bilo je lansiranje suradnje koju je modni brend Dolce&Gabbana ostvario s tvrtkom Sierra Blanca Estates i kojom su službeno ušli na europsko tržište nekretnina. Riječ je o vrlo vrijednoj suradnji na čak 92 luksuzne rezidencije u španjolskoj Marabelli, a kako se radi o jednoj od pomodnijih rezidencijalnih destinacija u Europi, ne čudi da je modni gigant upravo tamo odlučio pokrenuti svoj novi pothvat. Osim toga ovo nije prvi put da se tvrtka Sierra Blanca upušta u ovakvu suradnju jer su već isto učinili s modnim kućama Fendi i Karl Lagerfeld, a ova procjenjuje se da će ova zdanja postići vrijednost između 3 i čak 20 milijuna eura.

Linker
21. travanj 2024 06:46