Mandatory Credit: Photo by Kristina Bumphrey/PictureGroup for FX/Shutterstock (14314353p)
Demi Moore attends the red carpet premiere of FX‘s ”FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS” at MOMA
FX‘s ”FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS” - Red Carpet, New York, NY, USA - 23 Jan 2024
FX‘s ”FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS” premieres with two episodes on Wednesday, January 31 at 10pm on FX, next day on Hulu.

 KRISTINA BUMPHREY/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK KRISTINA BUMPHREY/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK
GLAVNA GOŠĆA

Spektakularno VIP otvorenje: Demi Moore ponovno oduševila odvažnim outfitom

Proslavljenu američku glumicu veže nepunih trideset godina suradnje i prijateljstva s najpoznatijim modnim dvojcem koji čine Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Proslavljenu američku glumicu veže nepunih trideset godina suradnje i prijateljstva s najpoznatijim modnim dvojcem koji čine Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Izbor glavne gošće na svečanom VIP otvorenju spektakularne izložbe "Od srca do ruku: Dolce & Gabbana", koje je održano u Kraljevskoj palači u Milanu, nije mogao biti bolji. Američka glumica Demi Moore, naime, svojim je nezaboravnim ulogama poput onih u filmovima ‘‘Duh‘‘, ‘‘Nemoralna ponuda‘‘ i ‘‘Razotkrivanje‘‘ oduševila filmsku publiku diljem svijeta, a u svom sedmom desetljeću života - lanjskog studenog proslavila je 61. rođendan, nastavlja privlačiti pozornost hrabim modnim izričajem i neočekivanim kombinacijama.

image

Demi Moore bila je zvijezda VIP otvorenja

ALESSANDRO BREMEC/IPA-AGENCY.N/IPA/PROFIMEDIA
image
LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

U prijestolnici talijanske mode zablistala je u dugoj prozirnoj metalik vintage haljini najpoznatijeg modnog dvojca, kojeg čine Demini vršnjaci, Stefano Gabbana i Domenico Dolce, s kojima je poslovno i prijateljski povezana gotovo tri desetljeća.

image

Demi Moore čestitala je Stefanu Gabbani nakon revije na Milanskom tjednu mode 1997.

KEN TOWNER/EVENING STANDARD/SHUTTERSTOCK

Proslavljena američka glumica, koja je karijeru započela kao tinejdžerka u Europi, gdje je početkom osamdesetih bila članica modne agencije Elite Management, među prvima je u Hollywoodu nosila neodoljive modele Dolce & Gabbana i tako pridonijela prepoznatljivosti talijanskog brenda u Sjedinjenim Državama.

image

Demi Moore s prijateljicom Liz Tilberis na njujorškoj reviji Dolce & Gabbana 1996.

ALESNICK/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Od sredine devedesetih godina prošlog stoljeća Demi Moore je bila uzvanica na svim američkim revijama Dolce & Gabbana, a kad su joj to obaveze u pretrpanom poslovnom i privatnom rasporedu dozvoljavale, dolazila je i na njihove revije u najvećim europskim modnim prijestolnicama.

image

Spektakularna izložba može se razgledati do 31. srpnja u Milanu

GABRIEL BOUYS AFP

Kako god, Demi Moore je bila jedna od posebnih gošći koja je među prvima dobila priliku uživati u šetnji dvoranama Kraljevske palače u Milanu. Izložba pod nazivom "Od srca do ruku: Dolce&Gabbana" za javnost je otvorena od 7. travnja od 31. srpnja ove godine, a riječ je o jedinstvenom predstavljanju koje kronološki prati i pokriva sve faze stvaralaštva jednog od najpopularnijih talijanskih modnih brendova, čijim kreacijama danas ne mogu odoljeti najpoznatije dame svijeta.

Modna priča Domenica Dolcea i Stefana Gabbane započela je 1985., kad su svoju prvu kolekciju predstavili na Tjednu mode u Milanu. Svoj nevjerojatni bum devedesetih mogu zahvaliti suradnji s brojnim modnim ikonama među kojima su najvažnije bile pjevačice Madonna i Cher, te glumica Demi Moore.

image

Ljubavlju prema modi zarazila je kćeri Rumer Willis, Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 04:55