GODINA IZ SNOVA

Iva Šulentić: "Postala sam majka u 2023. i zato će mi zauvijek ostati urezana u srce"

Po čemu će pamtiti 2023. i čemu se veseli u 2024. otkriva nam Iva Šulentić, jedna od 11 zvijezdi s novogodišnje naslovnice Glorije.

"Postala sam majka u 2023. i zato je to godina koja će mi zauvijek ostati urezana u srce i pamćenje - jedinstvena, posebna i nezaboravna. Majčinstvo mi je donijelo mir, zadovoljstvo i radost - sve je sjelo na svoje mjesto, jako sam sretna i zahvalna. Osjećam neopisivu ljubav i da je sve baš tako kako treba biti. Nastavak tog mira i zadovoljstva želim si i u godini koja stiže, uz trud i rad", rekla je televizijska voditeljica Iva Šulentić.

Kćer je rodila 14. lipnja, a jesenas se vratila pred kamere preuzevši voditeljsku palicu sedme sezone emisije "Kod nas doma" te četvrte sezone showa "The Voice". Što se blagdana tiče, lampicama i jelom dom je ukrasila tradicionalno, na Badnjak.

image

IVA ŠULENTIĆ NOSI TOP I HLAČE LEI LOU; OGRLICU SOVILJ, HT MEDALJON POSEBNA SERIJA „POZIV KOJI NE PROPUŠTAŠ“; CIPELE ZARA, ARENA CENTAR

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

"Prioriteti su se promijenili i blagdani izgledaju drugačije. Prošle sam godine sve ukrasila već početkom prosinca i kod kuće dočekala Novu godinu, trudna, a i ovu ću dočekati u toplini doma svoga, ali sada u zagrljaju svoje kćeri", kaže Iva. S blagdanskim je delicijama spretna, prošloga je Božića pripremila blagdanski ručak za cijelu obitelj, ali ovaj je proslavila kod roditelja. "S obzirom na okolnosti, ove sam godine pridonijela samo sa svojom omiljenom slatkom delicijom koja mi uvijek polazi za rukom, kolačem tiramisu. Hvala mami i tati!", rekla je Iva.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
09. travanj 2024 22:03