iva šulentić

 MARE MILIN
Fast FWD

Iva Šulentić: "Najgluplji savjet o majčinstvu koji sam dobila je da je budim da jede"

Televizijska voditeljica u novoj epizodi FAST Fwd otkrila nam je što joj je sve majčinstvo donijelo, kako se nosi s tremom, a i koji su joj najzabavniji falševi.

Televizijska voditeljica u novoj epizodi FAST Fwd otkrila nam je što joj je sve majčinstvo donijelo, kako se nosi s tremom, a i koji su joj najzabavniji falševi.

Iva Šulentić slavno je televizijsko lice Hrvatske radiotelevizije koju u posljednje vrijeme gledamo u emisiji "Kod nas doma", ali i svake subote u showu "The Voice". Kao televizijska i radijska voditeljica, spikerica i glumica ostvarila je zaista impresivnu karijeru. Na voditeljsku scenu nastupila je davne 1996. i uspon je bio kontinuiran, od kultnog "Briljantina" do vođenja "Dore", mozaične emisije "Dobro jutro, Hrvatska" do "The Voicea" . Kao glumica nastupila je u desetak serija, i nekoliko filmova, a svoj glas je dala i za niz animiranih filmova. Od veljače 2014. ambasadorica je kampanje "Dislajkam mržnju - NE govoru mržnje na Internetu", koju je pokrenulo Vijeće Europe.

Lani je, u svojoj 40. ostvarila jednu od najvećih želja, postala je majka kćerkice. O tom iskustvu, spoznajama koje je polučilo, te ima li FoMO? Odnosno, kada je nestao, kao i čemu ju je ponajviše rad na televiziji naučio, razgovarali smo sa slavnom voditeljicom.

Postavili smo joj i nekoliko "trik" pitanja, poput zna li koliko je emisija do sada vodila, te ima li trema ikakvu funkciju u njezinom životu? Dodali smo i set "filozofičnijih" tema: kakav je život postao, koji su joj omiljeni falševi kao i što Iz iskustva može reći – kakvi su "ljudi"? Što ljubav (ni)je, a i što bi samoj sebi rekla sa 16.godina? Za kraj nas je zanimalo koji su najbolji, a koji najgori savjeti o majčinstvu koji je dobila? I je li – saznala – što je sreća?

Na sva ova pitanja, iskreno je odgovorila omiljena TV voditeljica – Iva Šulentić.

Linker
26. travanj 2024 03:02