STIGLE CELEBRITY BEBE

Bila je ovo baby boom godina: Doris Pinčić, Lana, Janica...evo koje su sve poznate Hrvatice rodile 2023.

Lana Jurčević otkrila je kako joj je djevojčica stigla mjesec dana ranije zbog čega je nužan bio hitni carski rez

Lana Jurčević, Goran i Ecija Belošević, Janica Kostelić i Ana Opačak samo su neke domaće zvijezde koje su ove godine dobile djecu

 Tomislav Krišto/cropix; Biljana Blivajs/Cropix; Vlado Kos/Cropix; Vlado Kos/Cropix/

Puno je bilo zanimljivih događaja na domaćoj sceni u 2023. godini. Koncerti, svečanosti, druženja, razvodi, nove ljubavi... ali posebno je puno bilo prinova u obiteljima naših zvijezda. Evo koje su sve to zvijezde ove godine proširile svoju obitelj ili objavile trudnoću. Ponosnim roditeljima možemo samo čestitati.

Iva Šulentić

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić 14. lipnja je postala majka djevojčice koju je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu. U vezi je s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba.

Iva je svoju trudnoću javnosti otkrila u veljači u emisiji „Kod nas doma” kad je ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je razgovarala o izazovima majčinstva u četrdesetima.

„Slažem se sa svime i toliko sam se već povezala da se beba javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih nekih savjeta jest ne slušati savjete neprovjerenih izvora. Doktora Googlea nema, vjerujem samo svome doktoru i zasad smo okej!”, rekla je Iva tada grleći svoj zaobljeni trudnički trbuh.

Samo tri mjeseca nakon poroda Iva se vratila na male ekrane u emisije „Kod nas doma” i „The Voice: Hrvatska”.

Marko Tolja

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana ove su godine u rujnu dobili drugog sina kojem su nadjenuli ime Niko. Ovu radosnu vijest glazbenik je podijelio na Instagramu u objavi na kojoj drži ručicu svog tek rođenog sina.

„...ti samo pusti se, u moje ruke sigurne... Niko”, napisao je uz fotografiju.

Njihov stariji sin Maro (4) dobio je mlađeg brata s kojim će uživati u svom obiteljskom domu u Zagrebu.

image

Marko Tolja

Tomislav Kristo/Cropix

Ana i Marko upoznali su se preko društvenih mreža, a ljubav su započeli još 2012. Nakon intimnog vjenčanja u Kršanu u blizini Pazina doselili su u Zagreb.

Janica Kostelić

Naša bivša skijašica Janica Kostelić u rujnu je dobila svoje drugo dijete. Trudnoću nije javno komentirala, kao ni prvu u kojoj je dobila sina Oskara 2019. godine. Janica se potom povukla iz javnosti i s mjesta državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se posvetila majčinstvu.

image

Janica Kostelić

Vlado Kos/Cropix/Cropix

„Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je Janica prije 10 godina.

Njezin brat, bivši skijaš Ivica Kostelić govorio je za medije o sestrinoj trudnoći i otkrio da nema savjet za nju.

„Smatram da svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu pa nemam nikakve posebne savjete. No uvijek sam na raspolaganju za bilo kakvu pomoć kao obitelj”, rekao je Kostelić krajem ljeta za Story. Ivica je i sam otac četvero djece koje ima u braku sa suprugom Elin.

Doris Pinčić

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović i njezin suprug menadžer Davor Guberović 5. rujna dobili su prvo zajedničko dijete, samo dan nakon Dorisinog 35. rođendana. Kćerkica se rodila u Vinogradskoj bolnici, a stigla je u obitelj gdje će imati četvero polubraće. Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz prethodnog braka ima dvojicu sinova.

image

Doris Pinčić

Darko Tomas/Cropix

Doris čuva privatnost svog obiteljskog života, stoga nije poznato koliko je sa suprugom Davorom. Vjenčali su se u tajnosti početkom studenog prošle godine.

Pinčić je trenutno na porodiljnom dopustu, a na njezinim društvenim mrežama nižu se komentari gledatelja da im voditeljica nedostaje na malim ekranima svakog jutra u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska”.

Fani Stipković

Krajem listopada stigao je Nicholas Valentin, sin Fani Stipković (41) i Fernanda Hierre (55). Od rođenja sina roditelji objavljuju zajedničke trenutke na društvenim mrežama na sveopće oduševljenje pratitelja.

Nakon rođenja sinčića, Fani je izrazila zahvalnost na društvenim mrežama.

„30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. ⁣ Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajmo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom”, napisala je novopečena majka tada u objavi.

Ove godine bio je još jedan veliki događaj za ovaj par. Naime, 13. rujna imali su intimnu ceremoniju vjenčanja u Meksiku, u butik hotelu Casa Pedro Loza koji je sagrađen sredinom 19. stoljeća. Zaručili su se u Meksiku 2021. nakon dvije godine veze. Podsjećamo, bivši kapetan Real Madrida Hierro trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. Ima dvoje djece iz prethodnog braka – kćer Claudiju i sina Alavara, a Fani je ovo prvo dijete.

Ana Opačak

Glazbenica i radijska voditeljica Ana Opačak rodila je 13. studenog. Radosne vijesti podijelila je na Instagramu.

image

Ana Opačak

/Biljana Blivajs/cropix

„Sva ljubav svijeta stala u dvije male ručice. Najnježnijih i najposebnijih mjesec dana koji je proletio najbrže ikad. Hvala svima na toplim porukama koje još uvijek pristižu - čim uspijem na sve odgovorim. Sve pohvale i zahvale idu predanim djelatnicima splitskog rodilišta zahvaljujući kojima od tamo nosim samo lijepe uspomene i dr. Zdeslav Benzon zbog kojega svima govorim da uopće nije tako strašno roditi. Sretan Božić svima, nek‘ vam donese ono što najviše želite. Meni je ove godine uranio pa mi ‘all I want for Christmas‘ već leži u naručju“, napisala je majka uz fotografiju na kojoj drži ručice bebe odjevene u rozi kompletić, a na ruci joj je plišani vrapčić.

Ana i njezin suprug Nikola Barač upoznali su se na jazz koncertu, a u brak su ušli 2017. godine nakon dugogodišnje veze. Medeni mjesec proveli su u Portugalu.

Lana Jurčević

Krajem srpnja pjevačica Lana Jurčević je sa svojim pratiteljima podijelila vijest da je trudna. Emotivni video u kojem Lana plače, pokazuje test za trudnoću i grli svog dugogodišnjeg partnera Filipa Kratofila proširio se društvenim mrežama. Lana je tijekom cijele trudnoće iskreno na društvenim mrežama dijelila svoje iskustvo.

Na svojim društvenim mrežama podijelila je da je trudnoća bila rizična. Na blogu je otkrila da je djevojčica stigla mjesec dana ranije od predviđenog termina, pa je došla na svijet 24. 11. Rođena je hitnim carskim rezom jer se dogodila životno opasna situacija za majku i dijete, nalikovalo je na početak abrupcije posteljice kad se posteljica počinje odvajati od maternice, objasnila je Lana.

„Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran. Jednostavno nisam mogla vjerovati da je tad sve postalo stvarnost. Da su se u tom momentu, zauvijek, promijenili naši životi", napisala je nadalje na blogu.

Ecija Ivušić

Televizijska i radijska voditeljica, bivša manekenka, Ecija Ivušić Belošević, rodila je sredinom prosinca sinčića Lea u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Ecija je imala težak porod, podijelila je to na svojoj Instagram priči.

„Svi dragi moji, prezahvalna sam vam na bezbrojnim porukama sreće i ljubavi kojima me punite i oprostite što nikome ne odgovaram. Doslovno se nisam stigla još javiti ni nekim bliskim prijateljima“, započela je novopečena majka.

„Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage“, otkriva Ecija.

„On je, hvala Bogu, savršeno, kao što vidite, tako da sve to više nije ni bitno i ovo je nešto najljepše na svijetu. Uskoro smo doma s najvećim poklonom na svijetu! Ljubimo vas sve i hvala vam“, zahvalno je napisala.

image

Ecija Ivušić o porodu

Screenshot/instagram/ecija_ivusic/

Ecija i njezin suprug Goran u braku su od 2022. godine. Ecija je nosila blizanačku trudnoću, ali u osmom tjednu su saznali da je jednom blizancu prestalo kucati srce.

„Morali smo krenuti dalje, neko vrijeme sam strahovala za ovo dijete, no vrlo brzo mi se vratila snaga i vjera da će sve biti dobro “, rekla je tada.

Lucija Lugomer

Još jedna prosinačka beba na našoj sceni stigla je u obitelj Lucije Lugomer i supruga Danijela. Prinova je stigla u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, a svoje emocije Lucija je izrazila na Instagramu.

„Sada sam potpuna”, napisala je uz fotografiju dječjih nožica.

Za porod je Lucija odabrala Vinogradsku jer je htjela da joj na porodu bude ista primalja koja je bila uz nju kad je rađala sina Leona. Smatra svog 11 godina starijeg supruga Danijela idealnim partnerom i muškarcem jer je uvijek htio biti prisutan na njezinim porodima, piše Gloria.

image

Drugi put je postala mama

Neja Markičević/Cropix

Matija Cvek

Krajem studenog ove godine tportal je pisao kako će Matija Cvek postati otac. Na Instagramu je pozirao s knjigom „Trudnoća”, pa dodao opis „Za glupane”.

Više od godinu dana Matija je u sretnoj vezi sa Zagrepčankom Miriam Cikron, piše tportal. Na proljeće bi trebali postati roditelji. O svom privatnom životu Matija ne govori puno, ali se o Miriam zna da je završila Prehrambeno-tehnološki fakultet. Osim toga, surađivala je s Cvekom na njegovom novom albumu „Vile se ovdje igraju” za koji je ilustrirala naslovnicu s Majom Horvat.

Povodom novinskih natpisa da će postati otac Cvek se nije oglasio, ali ih nije ni demantirao.

Sonja Kovač

Glumica i influencerica Sonja Kovač podijelila je 27. prosinca radosnu vijest sa svojim pratiteljima – očekuje bebu!

„Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme”, napisala je uz video u kojem su se izmjenjivali kadrovi smijeha i suza.

Na kraju videa grli svog zaručnika, profesionalnog pokeraša Gorana Mandića. Par često zajedno putuje, a prošle godine na Maldivima Goran je zaprosio Sonju nakon deset godina veze.

image

Sonja Kovač

Josip Molnar/Cropix/

Dok ne putuju, žive u svojoj nekretnini u Zagrebu s kojom se početkom 2021. Sonja pohvalila na društvenim mrežama.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:11