Iva Majoli

 IVA MAJOLI/INSTAGRAM
Zabava u Dubrovniku

Iva Majoli proslavila rođendan sa suprugom Robertom i brojnim prijateljima

Na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko slavljeničkih fotografija, među kojima je najviše pozornosti pratitelja privukla ona na kojoj pozira sa suprugom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.

Na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko slavljeničkih fotografija, među kojima je najviše pozornosti pratitelja privukla ona na kojoj pozira sa suprugom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.

Iva Majoli, naša najuspješnija tenisačica, izbornica hrvatske teniske reprezentacije i direktorica međunarodnog teniskog turnira Hopman kupa, u subotu je napunila 46 godina, što je bila prilika za rođendansku proslavu u Dubrovniku, u kojem se rado odmara. Na svom je instagramskom profilu objavila nekoliko slavljeničkih fotografija, među kojima je najviše pozornosti pratitelja privukla ona na kojoj pozira sa suprugom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem, uz impresivan zalazak sunca u pozadini. On je bio odjeven u bijelo, ona u atraktivnu haljinu jakih boja inspiriranu sedamdesetima. Pratitelji su par, koji je u braku od listopada prošle godine, pozdravili lajkovima i odobravanjima, a niz srdaca uputila je i influencerica i poduzetnica Borna Kotromanić koja je također objavila dio atmosfere s druženja proteklih dana.

image

Borna Kotromanić i Iva Majoli uživaju u plovidbi

BORNA KOTROMANIĆ/INSTAGRAM

Kako je ranije za Gloriju rekla Iva, Roberto je jedan od najvećih talijanskih poduzetnika u papirnoj industriji, u njemu je pronašla i prijatelja i partnera i bez njega više ne može zamisliti život. Iako je tradicionalni Talijan, shvatio je i prihvatio Ivin način života, ispunjen poslovnim putovanjima i sada odlično zna kako funkcionira sportski svijet. Naravno, Ivi je najvažnije to što je Roberto prihvatio njezinu kćer, srednjoškolku Miju koju ima iz prvog braka sa Stipom Marićem.

Uklopio se Roberto i u Ivino društvo i među članove obitelji, pa ga vidimo i na veseloj fotografiji s ručka koju je Iva potpisala: „Ljetna vibra. Rođaci”. Nekadašnja sportašica objavila je i fotografiju s rođendanske proslave u restoranu, uz koju je napisala „Volim svoje prijatelje”, a tu je i fotografija snimljena sljedećeg dana, po kojoj je očito da se proslava, u mirnijoj atmosferi, nastavila.

Linker
28. travanj 2024 07:54