DRUGA ŠANSA

Ipak ljubav? Romeo Beckham i Mia Regan uhvaćeni u šetnji par tjedana nakon prekida

Znači li to da se mladi par, koji je potkraj veljače prekinuo poslije pet godina veze, pomirio ili su samo pokazali ostali bliski prijatelji, otkrit će vrijeme.

Šetnja Romea Beckhama i Mije Regan s rukom u ruci obožavateljima para pruža nadu da se omiljeni par pomirio. Mladi nogometaš i britanska manekenka viđeni su zajedno u Londonu, u sjajnom raspoloženju kao da se baš ništa nije promijenilo. Podsjetimo, krajem veljače potvrdili su da su nakon pet godina prekinuli vezu te da se ona iselila iz njihovog zajedničkog doma. Par je zajedno od tinejdžerskih dana, a ovo im nije bio ni prvi prekid u tih pet godina pa nije ni toliko neočekivano ako su se još jednom pomirili.

image

Romeo Beckham i Mia Regan uhvaćeni su u šetnji držeći se za ruke

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njihova potvrda da su ljubavi dali još jednu šansu ponajviše bi razveselila i njegovu majku, poznatu dizajnericu i bivšu spajsicu Victoriju Beckham koja obožava Miu jer je u posljednjih pet godina postala djelom obitelji.

Sin suvlasnika kluba Inter Miami, Davida Beckhama i modne dizajnerice, zaljubio se u 21-godišnju, plavokosu manekenku 2019. godine, a relativno brzo počeli su živjeti zajedno premda su bili vrlo mladi. No, 25. veljače, djevojka se iselila iz zajedničkog doma. Nedugo prije, 21-godišnji nogometaš napisao na svom Instagram Storyju: "Mooch i ja razišli smo se nakon pet godina ljubavi, još uvijek imamo puno poštovanja jedno prema drugome i veže nas i dalje veliko prijateljstvo". Mia se na svom Instagram Storyju oglasila riječima: "Ovo je Ro, odrasli smo jedno s drugim, od naše 16. godine! Ljubav poprima različite oblike i putove kako sazrijevate. Iako i dalje osjećamo veliku ljubav jedno prema drugome, više nismo u romantičnoj vezi. Nakon 5 godina postali smo prijatelji".

image

Romeo Beckham i Mia Regan na dodjeli Fashion Awards u Londonu u prosincu prošle godine

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Jesu li toliko nedostajali jedno drugome da su obnovili vezu (već su jednom prekinuli 2022. i brzo pomirili) ili je riječ o prijateljskoj šetnji koji će, kako su Romeo i Mia izjavili prošlog mjeseca, uvijek biti na emotivan način povezani, ali ne i u vezi, pokazat će vrijeme. Za sada se nisu oglasili na društvenim mrežama niti su otkako su prekinuli, objavili zajedničku fotografiju.

Linker
25. travanj 2024 06:23