Hit kolaboracija

Napokon je stigla Mango x Victoria Beckham kolekcija. Evo naših favorita

Dugo iščekivana kolekcija je stigla, a o tome koliki je hype suradnja engleske dizajnerice i poznatog high street brenda izazvala najbolje govori činjenica kako se Mangova službena stranica "srušila" već u prvim minutama.

Kao što je i bilo najavljeno, kolekcija pod nazivom Victoria Beckham x Mango koja je već pri samoj najavi izazvala veliku pozornost javnosti, napokon je ugledala svjetlo dana. Dekonstruirane siluete, materijali visoke kvalitete i tradicionalni komadi, koji oduvijek čine osnovu ženske garderobe, te su u ovoj kolekciji dodatno obogaćeni suvremenim senzibilitetom prepoznatljivim za englesku modnu dizajnericu mnoge su oduševili na prvi pogled, a to dokazuje i činjenica kako je kolekcija već u prvoj minuti prodaje srušila službenu stranicu poznatog španjolskog high street brenda.

Nova capsule kolekcija dostupna je u Mango odabranim trgovinama i njihovom webshopu, a mi smo odlučili izdvojiti nekoliko komada koji su nam se naročito svidjeli. Iako se u ponudi uistinu nalazi raznovrsni izbor jakna, hlača, pletiva i odijela, nas su posebno oduševile haljine koje svaka žena obavezno treba imati u svojoj garderobi. Jedna od njih je i bijela drapirana maksi haljina s otvorenim leđima i izrezom na sredini, koja je savršena upravo za ljetne večernje izlaske ili neke druge posebne prilike.

image

Mango bijela drapirana haljina s otvorenim ležima (180 eura)

MANGO

Nedavno smo pisali o tome kako su upravo drapirane haljine jedan od hitova ove sezone, a veliku popularnost mogu zahvaliti svom specifičnom, i nadasve zahvalnom, kroju koji savršeno naglašava struk, ali i uspješno prikriva eventualne nedostatke na tijelu. Haljina se prodaje po cijeni od 180 eura, a dolazi u tri veličine.

Osim spomenutog drapiranog modela, velika je potražnja i za pastelno ružičastom slip haljinom s V izrezom te tankim naramenicama. Ovaj model prodaje se velikom brzinom, a to nimalo ne čudi jer se radi o ženstvenoj i chic haljini koja je i nas osvojila na prvi pogled.

image

Mango svijetloružičasta slip maksi haljina s V izrezom (180 eura)

MANGO

Moguće ju je kupiti u Mango webshopu po cijeni od 180 eura, a osim u svijetloružičastoj, dolazi i u crnoj verziji.

image

Mango crna slip maksi haljina s V izrezom (180 eura)

MANGO
Linker
23. travanj 2024 12:03