Idris Elba umalo je upucan ispred kluba

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
DRAMATIČNA SITUACIJA

Idris Elba otkrio detalje incidenta u kojem je strahovao za vlastiti život

Nesuđeni James Bond smirio je neznanca koji je mislio da se upucava njegovoj djevojci koristeći pamet a ne mišiće i sve se dobro završilo.

Nesuđeni James Bond smirio je neznanca koji je mislio da se upucava njegovoj djevojci koristeći pamet a ne mišiće i sve se dobro završilo.

Premda vješto rukuje oružjem, britanski glumac Idris Elba pokazuje to umijeće isključivo na filmskom setu. Karijeru je izgradio kao akcijski glumac, moglo bi se reći da se bezbroj puta potukao na setu i znalačkim zahvatom izbio oružje filmskim protivnicima iz ruke. No sve što je naučio kao glumac, neiskoristivo je u stvarnom životu. Stoga se glumac u izazovnim situacijama oslanja na pamet.

Gostujući u podcastu "SmartLess" voditelju Jasonu Batemanu ispričao je kako se osjećao kada mu je neznanac u SAD uperio (pravi) pištolj u lice. Incident se dogodio nedaleko od kluba u kojem je nastupao kao DJ, što mu je hobi u pauzama snimanja, piše Mirror.

Svjedočio je, naime, svađi između muškarca i njegove djevojke, a kada je tip postao nasilan, Idris Elba se kao pravi engleski džentlmen osjetio dužan umiješati.

"Skoro sam izgubio život. Tip djevojci vrištao u lice: ‘J....o ću te ubiti‘ i tako dalje. Prišao sam im i rekao:‘ Pogledaj kako je lijepa. Zašto bi razgovarao na takav način s ovom prekrasnom princezom?", ispričao je Elba.

Stranac je tada izvadio pištolj, uperio ga ravno u njemu lice i prijeteći rekao: "Govoriš o mojoj djevojci?" Nesuđeni James Bond tada je shvatio da nasilnik misli da se upucava njegovoj djevojci. Objasnio je da je nema taj motiv i svi su uspjeli neozlijeđeni izaći iz incidentne situacije.

Kad je već spomenuo klub i svoj hobi, u podcastu se prisjetio kako je upoznao princa Harryja. "Bio sam DJ u klubovima u kojima se pojavljivao i Harry. Rekao bi mi: "Yo!" a ja sam mu odgovarao na isti način. Onda je princ u jednom trenutku rekao: "Slušaj čovječe, ženim se. Bi li htio biti DJ na mojoj svadbi?".

Poznato je da filmska zvijezda ne nastupa na svadbama i ne prima muzičke želje, no taj put je napravio iznimku. Puštao je glazbu Harryju i Meghan na partyju za odabrane goste u rezidenciji Frogmore. Bio je među uzvanicima na kraljevskom vjenčanju u svibnju 2018., u kapelici Svetog Jurja, a uoči tog dana, Meghan mu je poslala popis svih pjesama koje bi željela čuti na vjenčanju. "Pobrinuo sam se da se najbolje provede", zaključio je Elba u podcastu.

Linker
26. travanj 2024 03:18