MARE MILIN
GODINA IZ SNOVA

Ida Prester: "2023. ću pamtiti jer je Rio krenuo u školu, ali i jer sam kao freelance uspjela dobiti kredit"

Brojni poslovni uspjesi su iza Ide Prester, ali 2023. će pamtiti i po onim privatnima...

Brojni poslovni uspjesi su iza Ide Prester, ali 2023. će pamtiti i po onim privatnima...

"Godinu ću pamtiti po danu kada je moj sin Rio krenuo u školu, ali i činjenici da sam kao freelancer uspjela dobiti prvi kredit za uređenje obiteljske kuće koju dijelim s roditeljima. Jedina loša vijest u svemu je što ću kredit otplaćivati dvadeset godina, nadam se da će civilizacija toliko izdržati. Izdala sam pjesmu ‘70‘ - moju odu starosti koja mi je posebno draga i važna - te pokrenula kampanju Štit kojom smo povezali regiju i digli glas protiv nasilja, kaže glazbenica, aktivistica i voditeljica Ida Prester.

Ni iduća godina neće joj biti manje aktivna jer uskoro kreću pripreme za njezin dosad najveći zagrebački koncert, koji će održati u Tvornici 22. ožujka kada će ujedno i proslaviti svoj 45. rođendan. Osim da tulum bude dobar, za 2024. godinu privatno ima skromne želje.

image

IDA PRESTER NOSI BLEJZER I HLAČICE ENVY ROOM; KOŠULJU ANTS T-SHIRTS, PRIVATNO VLASNIŠTVO; OGRLICU SOVILJ, HT MEDALJON POSEBNA SERIJA „POZIV KOJI NE PROPUŠTAŠ“; ČARAPE CALZEDONIA; CIPELE ZARA

MARE MILIN
image
MARE MILIN

"Imamo sve, ništa više ne želim, samo da sve ostane kao i dosad, zahvalna sam na svakom danu. Veselim se uređenju kuće i danu kada ćemo se u nju useliti. Ali puno su mi važnije promjene na globalnom nivou - prekid ratova i patnje diljem svijeta. Napravili smo AI, crtamo holograme mislima, a još nismo pobijedili najprimitivnije nasilje u nama - nad ženama, djecom, nevinima", govori Ida.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

Božić je proslavila kod roditelja na večeri uz šaran, bakalar i štrudlu od jabuka, a Novu godinu će dočekati radno - na Trgu bana Jelačića, gdje vodi novogodišnji program uz nastup Leta 3. Potom će se pridružiti suprugu Ivanu Peševskom i sinovima Riju i Roku u Beogradu, gdje ih čeka još jedno slavlje uz Ivanovu obitelj i brojne prijatelje.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
27. travanj 2024 06:23