Čvrst režim

I u 49. godini izgleda odlično: Koja li je tajna vitkog izgleda Victorije Beckham?

Supruga slavnog bivšeg nogometaša zavidan mladolik izgled može zahvaliti rigoroznoj prehrani i posvećenosti vježbanju

Nije velika tajna kako je vlasnica modnog brenda i bivša Spajsica, Victoria Beckham rigorozna kada je u pitanju režim prehrane i vježbanje. Šuškalo se kako 49-godišnja supruga bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama jede isti obrok svaki dan već 25 godina. Iako to nikada nije potvrdila, njezin suprug je otkrio kako Victoria jede uglavnom preferira ribu na žaru i povrće kuhano na pari. Ranije ove godine, i njezina kći Harper našalila se kulinarskim vještinama svoje majke, govoreći kako ne zna napraviti ni žitarice.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

U intervjuu za Net-A-Porter Victoria je detaljno opisala svoj plan obroka. "Fleksibilna sam što se tiče hrane, jer smo David i ja vrlo društveni te volimo jesti vani po restoranima. Kada jedem dobro vidim promjene nas svojoj koži koja je ljepša. Osim toga, imam puno više energije", rekla je bivša pjevačica.

Dodala je kako se na njezinom meniju nalazi puno svježe ribe i povrća, salata, različitih sjemenki te orašastih plodova. "Također volim voće, ali ga ne jedem previše, jer se ponekad od voća osjećam napuhnuto", objasnila je Victoria i dodala da to ne znači da potpuno izbjegava ugljikohidrate.

"Jedem i puno avokada i dobrih masti, poput lososa", kaže Victoria. Istaknula je da je disciplinirana što se prehrane tiče. Ipak, tu i tamo dozvoli si ‘poslastice‘ tada popije nekoliko čaša crnog vina. "Volim i tekilu" objasnila je Beckham.

Što jede za doručak?

Victoria je otrkila kako jutro započinje s tri žlice jabučnog octa koje popije jer smatra da joj to pomaže u čišćenju organizma i potiče metabolizam na bolji radi. čisti organizam i potiče metabolizam. "Nakon octa popijem šalicu vruće vode i limuna te nekoliko kava", rekla je za Net-A-Porter. Nakon toga, najradije bira smoothie. Omiljen joj je onaj od jabuke, kivija, limuna, špinata, brokule i chia sjemenki.

Omiljen ručak?

Avokado je jedna od Victorijinih omiljenih namirnica, pa je gotovo kombinira u svaki obrok u danu. Još je 2019. za "The Telegraph" otkrila da jede između tri ili četiri avokada dnevno i kako upravo avokado smatra zaslužnim za blistavost i zdravlje svoje kože. Umjesto mesa radiije bira morske plodove i ribu, a kao jedno od omiljenih jela ističe kozice s tekilom i limetom. .

S čime završava dan?

I za večeru Victoria rado bira morske specijalitete. Jedno od omiljenih jela su joj špagete. No, naravno Victoria je tradicionalne špagete od tjestenine zamijenila zdravom alternativom točnije jede špagete od tikvica. Omiljene su joj one s kozicama i drugim povrćem. A i njezina 12-godišnja kći Harper pohvalila se kako majci rado skuha ukusnu riblju večeru. Otkrila je kako je tada 10-godišnja Harper skuhala prave poslatice. "Dakle, ovdje imamo losos, kozice te grašak, krastavac, avokado i brokulu, a imamo i ribu", objasnila je Harper u videu.

Jede li grickalice?

Bivša Spajsica priznala je da želju između obroka zadovoljava zdravim sjemenkama. Njezina užina su miješane sjemenke natopljene organskim soja umakom.

A što radi na godišnjem?

Victorijina disciplinirana prehrana dio je njezina životnog stila. Čak kada je i na odmoru, drži se režima vježbanja, što je poprilično impresivno. Dokaz tome je i lanjska objava s odmora u Italiji. Umjesto kakve ukusne tjestenine ili slastica Victorija je pratiteljima na društvenoj mreži otkrila da je izabrala zdravo. "Ovdje ima ukusne zdrave hrane i pića - uključujući žele od chia sjemenki, jagode s kremom od avokada i malina, zeleni sok i ukusna večera od špinata, artičoka i zelenog graha", napisala je tad Victoria.

Ništa bez vježbanja

Uz prehranu, Victoria ne skriva koliko je predana vježbanju. Često je mijenjala fitnes rutinu, a za magazin "The Guardian‘s Weekend" objasnila je kako vježbanje najradije počinje između 5 i 30 i 6 ujutro i to trčanjem na traci sedam kilometara. Nakon toga, nastavi trening s osobnim trenerom gdje radi kombinaciju vježbi i to po 30 minuta za ruke i isto toliko za noge. Nedavno je otkrila kako je u rutinu uvela i dizanje utega i to također radi svakodnevno. "Za tijelo je dobro uvoditi promjene, a otkako sam uvela utege vidim kako imam više mišića", istaknula je Victoria koja nerijetko vježba i sa svojim suprugom Davidom.

Linker
24. travanj 2024 16:03