Joe Manganiello postat će voditelj reality showa

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Krenulo mu je

I njemu je krenulo: Joe Manganiello poslije razvoda doživljava poslovni i ljubavni preporod

Bivši suprug Sofije Vergare vodit će reality show ‘Deal or No Deal Island‘, kreativnom timu NBC-jeve emisije trebao netko duhovit i razorno zgodan.

Bivši suprug Sofije Vergare vodit će reality show ‘Deal or No Deal Island‘, kreativnom timu NBC-jeve emisije trebao netko duhovit i razorno zgodan.

Čini se da je Joe Manganiello živnuo poslije razvoda od holivudske glumice Sofije Vergare. Pred zvijezdom filma o superherojima "Liga pravde" te dvaju hitova o striperima "Magic Mike", nalazi se novi poslovni izazov. Okušat će se kao voditelj nesvakidašnjeg NBC-jevog reality showa "Deal or No Deal Island" i tako se, na velika vrata, vratiti na televiziju. Do sklapanja "deala" s NBC-jem, Manganiello imao je manje uloge u serijama, od distopijskog SF projekta "Moonhaven" do humorističke serije "Mythic Quest" stoga je bivši suprug jedne od najljepših žena u zabavljačkoj industriji objeručke prihvatio novi angažman.

Radi se o ponovno pokrenutoj reality seriji u kojoj se, ukratko, natjecatelji raznih profila na sve moguće načine nameću za inicijalni kapital za pokretanje vlastitog posla.

"Trinaest igrača prevozi se na privatni otok tajanstvenog bankara kako bi se natjecali za gotovinu. Serija će kombinirati uzbudljive fizičke izazove te socijalne i moralne dileme," javlja CNN.

Joe Manganiello pratit će i komentirati što se zbiva te, kako se sada čini, povlačiti konce u najzanimljivijem dijelu, eliminaciji igrača s najlošijim rezultatima.

Laskav kompliment 46-godišnjem glumcu izjava je Corie Henson, izvršne potpredsjednice za zabavni nekriptirani sadržaj NBC Universal koja ga je predložila šefovima.

image

Joe Manganiello u sceni iz filma
Magic Mike XXL

CLAUDETTE BARIUS/WARNER BROTHERS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Ulogu voditelja „Deal or No Deal” uvijek je imao netko šarmantan, urnebesan i razorno zgodan. Kad smo odlučiti oživjeti show i prenijeli igru na otok u vlasništvu bankara, Joe je bio očigledan izbor," rekla je.

Treba dodati kako je prije desetak godina, jednu od manjih uloga u vođenju franšiza "Deal or No Deal" (emisija je pokrenuta u Nizozemskoj 2002. i u međuvremenu se proširila na 80 zemalja), imala Meghan Markle. Vojvotkinja od Sussexa bila je, prije uspjeha sa serijom "Suits", zadužena za čuvanje aktovke s novcem, glavne nagrade za koju se bore natjecatelji.

Glumcu je krenulo i na ljubavnom polju: odnedavno ga se povezuje s 33-godišnjom američkom glumicom i modelom Caitlin O‘Connor. Kako javlja People, iskre su planule nakon druženja u hidromasažnoj kadi. Zasad se ne radi o ozbiljnoj vezi, jer glumac još nije spreman na značajniji emotivni iskorak no činjenica da je počeo izlaziti, nešto znači. U međuvremenu se pohvalio tetovažom na armenskom u čast svog podrijetla. Na podlaktici je na pismu svojih predaka dao napisati riječ "anđeo". Vrijeme će pokazati odnosi li se njegova tetovaža na novu djevojku?

Linker
27. travanj 2024 00:09