WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA
Dobro mu stoji

Ponovno striper! Holivudski glumac snima treći nastavak franšize ‘Magic Mike‘

Prva dva nastavka zaradila su 300 milijuna dolara, na krilima tog uspjeha pokrenuti su live show te televizijska serija, a sad će dečki još jednom pokazati obnažena torza i zavodljivim plesom izluditi obožavateljice

Prva dva nastavka zaradila su 300 milijuna dolara, na krilima tog uspjeha pokrenuti su live show te televizijska serija, a sad će dečki još jednom pokazati obnažena torza i zavodljivim plesom izluditi obožavateljice

Nedugo nakon pravog "Super Bowla" američki glumac Channing Tatum (41) najavio je još jedan, striperski. Gostujući nedavno u showu "Jimmy Kimmel live!" pojasnio je da počinje snimanje trećeg nastavka franšize o striperu Mikeu Laneu. Nije htio otkriti hoće li on i kolege u filmu "Finding Magic Mike" sa sebe skidati kostime nalik one koji se nose u američkom nogometu, ali kako je rečeno u emisiji, ideja uopće nije loša. Nadu budi i odvažna Tatumova usporedba trećeg nastavka s najvećim američkim sportskim spektaklom - ne bi to spomenuo da ne priprema nešto posebno, zar ne? Kako god bilo, krenimo od poznatog: "Magic Mike 3" je u produkciji, javlja portal cinemablend.

Channing Tatum reprizirat će svoju ulogu stripera Mike Lane, ponovno se udružio s redateljem Stevenom Soderberghom s kojim je surađivao 2012. na prvom filmu, a pridružio im se i scenarist Reid Carolin koji je radio na prvom te na drugom "Magic Mikeu XXL" iz 2015. Imamo i lošu vijest: Joe Manganiello poznat po ulozi Big Dick Richieja u oba filma, odustao je od franšize. Suprug holivudske glumice Sofíe Vergare obožavateljicama je poručio: "Sorry, u mirovini sam".

image

Još uvijek nije poznato hoće li u novom nastavku glumiti i Matthew McConaughey.

CLAUDETTE BARIUS/EVERETT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Channing Tatum bojao se izazova s kojima se moraju nositi mnoge žene: ‘Nisam znao što trebam napraviti!‘

Vlastito iskustvo

Glumac nije otkrio hoće li se pojaviti Matthew McConaughey (bio je dio striperske postave u prvom filmu, ne i u nastavku), ali tko zna? Možda je upravo to razlog zbog kojeg je zvijezda filmova "Step Up" te "Sve što želim si ti" bombastično najavio treći dio priče o detalju iz vlastite biografije?

Podsjetimo, na početku karijere Channing Tatum je napustio posao krovopokrivača kojim se uzdržavao tražeći uloge i postao striper u noćnom klubu u Tampi. Nastupao je pod imenom Chan Crawford.

U razgovoru za australske novine 2010. izjavio je da želi snimiti film o tom iskustvu, a ostalo je legenda. Prva dva filma donijela su zaradu od 300 milijuna dolara, na temelju te filmske priče nastao je show uživo, najprije u Las Vegasu, a potom u Londonu, Berlinu te u Australiji, piše Daily Mail. Lani je na HBO Max počelo prikazivanje serije "Finding Magic Mike" čiji su izvršni producenti Channing Tatum i Steven Soderbergh, a dobit ćemo i nastavak filmske franšize.

image

Koliko je film postao popularan možda najbolje govori činjenica da je nakon (ili zbog) njega pokrenut i mjuzikl koji je imao gostovanja širom svijeta.

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Channing Tatum otkrio kako nikada nije rekao ocu da je bio striper

"Namjera mi je predstaviti ne samo profesionalce, nego i najbolje plesače na svijetu. Uz to želim u filmu imati stvarno jak ženski, lik. Mogla bi malo plesati", izjavio je dečko holivudske glumice Zoë Kravitz (33). Zajedno su od lanjskog ljeta, kad su zajedno napustili Met gala (uvijek se održava prvog ponedjeljka u svibnju, ali je lani zbog pandemije održana kasnije, u rujnu). Glumac je prethodno bio u devetogodišnjem braku s glumicom Jennom Dewan, a razveli su se 2019. Imaju osmogodišnju kćer Everly.

image

Sreću u ljubavi popularni je glumac pronašao s kćeri glazbenika Lennyja Kravitza.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

I zvijezda filma "Batman" iza sebe ima dvogodišnji brak s glumcem Karlom Glusmanom: razvela se u kolovozu prošle godine. Poklopio se s glasinama da je kćer glazbenika Lennyja Kravitza u vezi s "Magic Mikeom": s obzirom na njegove plesne vještine, tko bi joj zamjerio?

Linker
26. travanj 2024 05:52