SRETNE VIJESTI

Hrvatski reprezentativac postao otac: Stigla je djevojčica, otkrili su i zanimljivo ime

Splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić i njegova partnerica, dizajnerica interijera Ana Koro, postali su roditelji djevojčice.

"Ponosan sam i sretan što ću uskoro postati tata", rekao nam je proljetos hrvatski vaterpolski reprezentativac Jerko Marinić Kragić, koji je s partnericom, dizajnericom interijera Anom Koro postao ponosan otac djevojčice kojoj su nadjenuli ime Maris. Da su postali roditelji otkrila je njegova supruga na Instagramu. Objavila je fotografiju Jerka u bolničkoj zaštitnoj odjeći i napisala: "Uspjeli smo. 2. 10. 2023."

image
JAKOV PRKIC CROPIX

Ana je u travnju ove godine za Gloriju priznala kako se raduju novom životnom poglavlju. "Osjećam se super zato što počinje novo poglavlje u našem životu i radujem se svim izazovima koji nas čekaju. U našem domu je poprilično veselo. Jerko je brižan partner i na njega se uvijek mogu osloniti", objasnila je splitska poduzetnica, dok je Jerko dodao kako ne sumnja da će biti dobri roditelji.

image
JAKOV PRKIC CROPIX

"Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno pa ne sumnjam da će tako biti i kad stigne naša djevojčica", poručio je tada Jerko Kragić Marinić.

Iako se poznaju više od deset godina, tek su prošle godine službeno postali par. Trenutačno se ne opterećuju formalnostima, no najavili su kako će se uskoro i vjenčati, dok je Ana vrijeme do dolaska prinove kratila uređujući njihov zajednički dom i sobu za djevojčicu.

"Naša kuća je u fazi adaptacije, a isto tako i soba za bebu, zato što mi je to profesionalna deformacija i želim da sve bude savršeno. Vlasnica sam studija AK interior design i s jako puno ljubavi odrađujem svoj posao. Planiram raditi sve do kraja trudnoće, a kada ću se vratiti nakon poroda, ovisi o tome kako se budem osjećala. Srećom, imam veliku podršku Jere i naših roditelja pa mislim da mi neće biti teško vratiti se na posao ako sve bude u redu. Obožavam svoj posao i jako sam ponosna do koje razine poslovanja sam došla. Svi projekti na kojima sam radila su potpune adaptacije s mojim dizajnom interijera i idejnim projektom s 3D fotografijama. Za svaki projekt se maksimalno trudim da moji klijenti budu dugoročno zadovoljni", otkrila nam je proljetos Ana, koja za razliku od svog partnera nije velika ljubiteljica sporta.

Linker
24. travanj 2024 15:21