AIRBNB
FANOVI U DELIRIJU

Gwyneth Paltrow stavila svoju kuću na Airbnb: Nudi noćenje za dvoje uz sve Goop luksuze

Nudi Goop doživljaj iz prve ruke u prelijepo uređenoj kućici okruženoj vrtom s prostranim bazenom, a kao poseban bonus ističe večeru s njom i njezinim suprugom.

Nudi Goop doživljaj iz prve ruke u prelijepo uređenoj kućici okruženoj vrtom s prostranim bazenom, a kao poseban bonus ističe večeru s njom i njezinim suprugom.

Životni stil kakav promovira lifestyle brend Goop nadohvat je ruke jer je njegova osnivačica i vlasnica, Gwyneth Paltrow, na platformi Airbnb ponudila jedinstveno iskustvo. Iznajmljuje malu, prekrasno uređenu, gostinjsku kuću na svom imanju u Montecitu, u Kaliforniji. Do ljupke kućice u njenom vrtu vodi pošljunčana staza. Renovirani, u bijelo oličeni prostor nudi udoban smještaj za dvoje: dominiraju mala kuhinja spojena s dnevnim boravkom. Vide se veliki bijeli trosjed, kamin, niski, rustikalni stol. U prizemlju se još nalazi blagovaonica s vrlo dobro opskrbljenom vinskom sobom dok su na katu spavaonice. I glavnom spavaćom sobom dominiraju svijetle boje dok je kupaonica vrlo luksuzna. Optočena je mramorom, nad velikom, masažnom kadom se vidi miješalica za vodu u boji zlata, a na stolić uz umivaonik gazdarica Gwyneth poslagala je Goopove proizvode za njegu.

Gwyneth je snimila video o smještaju koji nudi s velikom terasom, prekrasnim vrtom i još ljepšim, prostranim bazenom okruženom čempresima i ležaljkama za odmaranje. Mogućnost da boravite u njezinoj kućici objavila je na svom Instagram profilu, a kao bonus dodala je i mogućnost da se gosti pridruže njezinom suprugu Bradu Falchuku i njoj na večeri.

image
AIRBNB
image
AIRBNB

"Usamljenost je ljudsko stanje, ali u posljednjih nekoliko godina povećana izolacija i naš nedostatak zajednice učinili su naše živote još fragmentiranijima. Imam @airbnb briljantnu ideju da učinim nešto kako bi svijet bio malo manje usamljen, zbog čega vas pozivam da dođete odsjesti u mojem pansionu na jednu noć", stoji u objavi.

image

Gwyneth Paltrow nudi Goop iskustvo iz prve ruke

INSTAGRAM/GWYNETHPALTROW

Gwyneth Paltrow odabranim gostima ponudit će razne aktivnosti: vođenu meditaciju, spa dan, obrok inspiriran Goopom i priuštiti im "ultimativni Goop retreat". Imat će na umu i posebne zahtjeve gostiju poput alergija ili ograničenja u prehrani.

Rezervacija za jednonoćni boravak za dvoje gostiju kod nje u Montecitu otvara se na Airbnbu u utorak, 15. kolovoza na ovom linku, a nudi tek jedan termin, subotu 9. rujna.

"Iako možemo početi kao stranci, nadam se da ćemo pronaći veze i sličnosti uz ukusan obrok. Legnite pored bazena, uputite se na jednu od mojih omiljenih šetnji. Nadam se da ću vas uskoro ugostiti," rekla je glumica.

image
AIRBNB
image
AIRBNB
image
AIRBNB
Linker
27. travanj 2024 22:51