Konačno se pomirile

Godinama su u svađi, blatile se po medijima, a sad ih je spojila tragična smrt majke

Country pjevačica jasno je dala do znanja da nema svađe oko oporuke pokojne majke, između nje i četiri godina mlađe sestre, slavne glumice.

Nakon dugogodišnjeg klimavog odnosa dviju sestara Wynonne i Ashley Judd, čini se da se nazire kraj njihovim svađama. Starija Wynonna dala je ekskluzivan intervju za People u kojem je odbacila nagađanja da se s Ashley spori oko imanja majke Naomi. Country pjevačica jasno je dala do znanja da "nema svađe" oko oporuke pokojne majke između nje i četiri godina mlađe sestre, slavne glumice.

"Netko mi je rekao dok sam bila u Ashleynoj kući: ‘Hej, jesi li znala što pričaju o tebi?‘ I ja sam rekla nešto u stilu:‘ Ha? Svađam se s Ashley? Opet?‘ Oko čega se svađamo? Imam tako divan život. Ashley ima divan život. Zašto bismo se svađale oko oporuke?", prisjetila se Wynonna u intervjuu.

image

Ashley i Wynonna Judd dugo godina su se svađale

JASON KEMPIN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Njihova majka Naomi, koja je na proljeće izvršila samoubojstvo u 77. godini, prije smrti imenovala je svog supruga Larryja Stricklanda, s kojim je 33 godine bila u braku, kao upravitelja njenog imanja. Wynonna tvrdi da, kad on premine, dvije će sestre podijeliti to imanje, a ona se ne namjerava suprotstavljati majčinoj volji.

Dvije sestre imaju zajedničku majku i različite očeve, a Ashley sada tvrdi da ih je majčina smrt samo zbližila.

"Osjećam se kao da smo povezane na jedan sasvim drugačiji način. Ja sam siroče, oba roditelja su mi umrla, i oslanjam se na Ashley. Ona se oslanja na mene na drugačiji način. To nema veze s tim jesi li uspješan, pametan, sposoban. Radi se o izražavanju ljubavi. ‘Volim te‘. ‘Volim i ja tebe‘. Jedna s drugom smo ranjive", objasnila je pjevačica.

image

Wynonna, Ashley s majkom Naomi

MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Kao sestre u mnogo toga se ne slažemo. Ali kad je riječ o našoj majci, samo se pogledamo i kažemo - bila je poseban karakter", dodala je.

Dvije sestre mnogo su toga prošle da bi njihov odnos došao u ovu fazu jer su se godinama javno svađale. Tako 2012. ni Ashley ni majka Naomi, nisu došle na Wynonninu svadbu s Cactusom Moserom.

"Nas je u dobi od 18 i 14 godina razdvojio uspjeh. Tako da smo propustile mnogo zajedničkog vremena", zaključila je Wynonna.

Linker
29. studeni 2023 03:51