Jack Antonoff i Margaret Qualley

 DOMINE JEROME/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Margaret Qualley

Glumičino vjenčanje iz snova nakon kaotične probe: Mlada pred oltar dotrčala u chic balerinkama

Američka glumica Margaret Qualley na vjenčanje s Jackom Antonoffom u New Jerseyju pozvala je slavne prijatelje Lanu Del Rey, Caru Delevingne i Zoe Kravitz.

Američka glumica Margaret Qualley na vjenčanje s Jackom Antonoffom u New Jerseyju pozvala je slavne prijatelje Lanu Del Rey, Caru Delevingne i Zoe Kravitz.

Bilo je to vjenčanje o kojem će se dugo pričati, pogotovo zato jer su nakon kaotične probe, koju su pokvarili brojni fanovi sa željom da uživo vide svoje glumačke i glazbene idole, mladenci Jack Antonoff i Margaret Qualley pred oltar stigli trčeći držeći se za ruke.

Vjenčanje američke glumice Margaret Qualley, zvijezde Netflixovog serijala "Sluškinja" i njezinog odabranika Jacka Antonoffa, američkog glazbenika, održano je u klubu u Beach Havenu u New Jerseyju, a mladenka je na oduševljenje modnih znalaca za svoj najvažniji dan odabrala jednostavnu svilenu vjenčanicu i balerinke u kojima je mogla bez ikakvih problema potrčati sa svojim dragim, skakati od sreće, plesati i zabavljati se cijelu noć u društvu slavnih prijatelja. Među njima su bili glazbenice Lana Del Rey i Taylor Swift, top model Cara Delevingne i glumica Zoe Kravitz, a mladenkina majka, proslavljena holivudska zvijezda Andie MacDowell blistala je od ponosa gledajući svoju kćer.

image

Jack Antonoff i Margaret Qualley na vjenčanje su stigli trčeći

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Da su se zaručili Margaret Qualley i Jack Antonoff potvrdili su lani nakon što se glumica na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu pojavila s dijamantnim prstenom na ruci. Proslavila se ulogom mlade siromašne samohrane majke u serijalu "Sluškinja", no za razliku od toga život joj je u stvarnom životu dao najjače karte. Lijepa je, bogata, talentirana, njezina majka je glumica Andie MacDowell, a otac maneken Paul Qualley, a zahvaljujući Netflixovom serijalu postala je i planetarno popularna.

image

U klubu Bird&Betty‘s zabavljali su se uz nastup Lane Del Rey

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kao djevojčica je sanjarila o karijeri balerine pa su je roditelji upisali u školu baleta, a čitavo je djetinjstvo vježbala i do osam sati dnevno, zaradivši priliku da praksu odradi u njujorškom baletnom ansamblu American Ballet Theatre, kojem se priključila u dobi od 14 godina. No, kad je dvije godine kasnije dobila ponudu da postane članica ansambla u Raleighu, glavnom gradu Sjeverne Karoline, gdje je živjela od djetinjstva, odlučila je prekinuti baletnu karijeru te ostati u New Yorku kao manekenka - baš kao i njena majka prije holivudske karijere.

image

Mladenci su svoje goste pozvali na svadbu u Beach Haven u New Jerseyju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Debitirala je 2011. na njujorškom Tjednu mode na reviji Alberte Ferretti, snimila kampanje za Valentino, Chanel i Ralph Lauren, a nakon toga se zainteresirala za glumu. Na velikom platnu debitirala je 2013. epizodnom ulogom u filmu “Palo Alto” Gije Coppole, a prvu pravu priliku dao joj je Quentin Tarantino u filmu “Bilo jednom... u Hollywoodu”, u kojem je nastupila zajedno s A-ligom holivudskih glumaca, Leonardom DiCaprijem i Bradom Pittom.

Linker
28. travanj 2024 17:36