Gerard Piqué i Clara Chía spremaju se na značajan korak

 305SOCCER/KADENA/PROFIMEDIA
Svadbena zvona?

Gerard Pique ženi Claru Chiju za mjesec dana? U Barceloni se već naveliko priprema svadba

Htio je oženiti i Shakiru, prosio ju je no odbila ga je jer je htjela zadržati sladak, gotovo ljubavnički odnos, a sada će druga uzeti ono što ona nije htjela.

Htio je oženiti i Shakiru, prosio ju je no odbila ga je jer je htjela zadržati sladak, gotovo ljubavnički odnos, a sada će druga uzeti ono što ona nije htjela.

Shakirin bivši svim srcem voli novu partnericu, Claru Chiju Marti. Za njega je, zacijelo, dvanaest godina mlađa studentica odnosa s javnošću žena s kojom bi htio provesti još mnogo sretnih godina, i to u braku. Španjolski mediji tvrde da se Gerard Pique sprema na značajan korak već za mjesec dana. Vjeruje se da su bivši nogometaš i njegova djevojka zajednički donijeli važnu odluku. Isplanirali su i idealan trenutak da podijele sretnu vijest, na još jedan važan datum za obitelj Piquea: na vjenčanju njegovog brata Marca koji će se oženiti svojom ljubavi iz djetinjstva, Mariom, 24. lipnja u Barceloni", otkrio je upućen izvor španjolskim medijima, a njegove riječi prenosi Daily Mail. Ukratko, izvori bliski Clari Chia i Piqueu vjeruju da se par planira vjenčati u roku od mjesec dana!

"Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Zajedno su donijeli odluku", potvrdio je izvor.

Sretna vijest objavljena je nedugo nakon što se šampion Formule 1, Lewis Hamilton počeo vrzmati oko Shakire, a na kolumbijsku pjevačicu oko je bacio i Tom Cruise. Ona tvrdi da ne izlazi ni s kim, no možda ju je zgodan pilot "jurilica" u međuvremenu ipak osvojio?

S druge strane, Gerard i Clara mogli bi već godinu dana biti u vezi jer je on prekinuo vezu sa Shakirom u lipnju prošle godine. Kasnije se otkrio razlog, kao i to da njegova nova djevojka voli džem od jagoda, baš kao i Shakira. Ljubavnica je nakon tajnih posjeta dragom u vili - koju je u Barceloni dijelio s pop zvijezdom i njihovim sinovima, Sashom i Milanom - neoprezno ostavljala ispražnjenu teglicu u hladnjaku.

image

Pjevačica sa sinovima tijekom odlasku iz Barcelone

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Shakira je znala da u njezinoj obitelji samo ona poseže za tom staklenkom i tako je otkrila da ju Pique vara. Možda je 24-godišnja Clara Chia namjerno ostavljala tragove, ne bi li ubrzala raskid i izbacila Shakiru iz igre? Namjerno ili ne, uskoro bi mogla postati gospođa Pique uz blagoslov njegovih roditelja koji Claru, navodno, obožavaju.

Poznato je kako je 36-godišnji Gerard svojedobno zaprosio deset godina stariju Shakiru, ali odbila ga je. Potvrdila je to u razgovoru za CBS-ovu emisiju "60 minutes" kad su je upitali zašto se ne želi udati za partnera?

image

Shakira je odbila Gerardovu prosidbu

MIAMIPIXX/VEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Iskreno govoreći, brak me na smrt plaši. Ne želim da me vidi kao suprugu. Radije bih da me gleda kao svoju djevojku i ljubavnicu. To je poput zabranjenog voća. Htjela bih da je na oprezu", rekla je.

Naposljetku je zabranjeno voće postala druga. Zgodni bivši nogometaš pronašao je ženu koja se želi udati za njega. Uskoro bi, tvrdi portal Pulse sports, doista mogli stati pred oltar.

Linker
27. travanj 2024 07:01