Joe Manganiello i Sofia Vergara potpisali su predbračni ugovor

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Tko bolje prolazi?

Financijska pozadina razvoda: Sofia Vergara osigurala je svoje milijune

Njezino bogatstvo procjenjuje se na 180 milijuna dolara, a njegovo na skromnih 40 milijuna, stoga sve zanima kako će nekad sretan par podijeliti imovinu?

Njezino bogatstvo procjenjuje se na 180 milijuna dolara, a njegovo na skromnih 40 milijuna, stoga sve zanima kako će nekad sretan par podijeliti imovinu?

Čist račun, duga ljubav - krilatica je koja najbolje opisuje financijsku pozadinu razvoda američke glumice Sofije Vergare i Joea Manganiella zahvaljujući njihovom stamenom predbračnom ugovoru potpisanom uoči vjenčanja u studenom 2015. Bogatstvo zvijezde serije "Moderna obitelj" procjenjuje se na 180 milijuna dolara dok je njegovo sto i četrdeset milijuna dolara manje. Daleko od toga da je glumac poznat po ulozi stripera u franšizi "Magic Mike" siromašan, no njegovo bogatstvo od 40 milijuna dolara skroman je iznos u usporedbi s njezinim bankovnim računom.

image

Joe Manganiello kao striper u filmu ‘Magic Mike‘

CLAUDETTE BARIUS/WARNER BROTHERS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Značajna razlika u imovinskim karticama uskoro bivšeg bračnog para postoji od početka njihove veze u svibnju 2014., no privlačnom glumcu nije smetalo što Sofia zarađuje puno više. Nedugo nakon vjenčanja, prelijepa Kolumbijka pohvalila se Howardu Sternu da su potpisali predbračni ugovor i osigurali svatko svoju zaradu do sklapanja braka, ali i buduće prihode, što se ovih dana pokazalo kao dalekovidan potez.

Njihov dom na Beverly Hillsu procijenjen je na 10 milijuna dolara: još su lipnju ove godine oglasili da ga prodaju. Za vilu u talijanskom stilu traže 18 milijuna dolara, milijun i šesto tisuća dolara manje od iznosa koji su naveli prošlog ljeta, kada su svoju nanovo preuređenu vilu prvi put odlučili prodati i predomislili se do konačne, ovoljetne odluke.

Sutkinja u reality showu "America‘s Got Talent" obogatila se zahvaljujući seriji "Moderna obitelj": na vrhuncu popularnosti serijala zarađivala je 500.000 dolara po epizodi. Forbes ju je 2020. proglasio najplaćenijom televizijskom glumicom nakon što je godinu ranije samo glumom zaradila 43 milijuna dolara. Dio zarade iz jedanaest sezona popularne obiteljske sage uložila je u cjenovno pristupačnu odjevnu liniju koju je lansirala u suradnji s Walmartom. Ima i vlastitu kolekciju naočala za čitanje te sunčanih naočala, a u lipnju ove godine pokrenula je kozmetički brend Toty s naglaskom na zaštitu kože od sunčevih zraka.

Karijeru je počela kao model nakon što ju je otkrio kolumbijski fotograf: reklamu za Pepsi snimila je sa samo 17 godina. Danas, pak, u showu "America‘s Got Talent" zarađuje 10 milijuna dolara po sezoni ili 70.000 dolara po epizodi, navodi Daily Mail.

Njezin uskoro bivši suprug financijski se osigurao zahvaljujući filmovima o striperima "Magic Mike" u kojima glumi s Channingom Tatumom. Dio je casta i u prvom filmu o Spider-Manu kada ga je glumio Tobey Maguire. Karijeru je započeo u seriji HBO "True Blood" u ulozi vukodlaka Alcidea Herveauxa. Budući da je i redatelj, producent te pisac, 2014. je režirao dokumentarac "La Bare" u kojem istražuje priču o najpopularnijem muškom striptiz klubu na svijetu, La Bare Dallas. Fanatičan je obožavatelj igre Dungeons &; Dragons i danas je D&D pisac, konzultant i ambasador.

Pravni eksperti koji se bave razvodima bogatih i slavnih vjeruju da jedno drugom neće stvarati probleme zbog predbračnim ugovorom osigurane imovine, tim više što nemaju zajedničku djecu. Problem bi mogao nastati zbog "skrbništva" nad kućnim ljubimcem, 10-godišnjom čivavom Bubblesom, jer ga oboje obožavaju. Ne uspiju li se dogovoriti, odluku bi prema važećem kalifornijskom zakonu, mogao donijeti sudac odluče li na gorak način formalno okončati svoju ljubavnu priču.

Linker
27. travanj 2024 08:27