Eva Mendes

 SHUTTERSTOCK/CANVA
književni prvijenac

Eva Mendes objavila prvu slikovnicu, inspiracija su joj bile kćeri koje ima s Ryanom Goslingom

Suprugu Ryana Goslinga inspirirale su njihove roditeljske dogodovštine, ali i brige pa je slikovnica Desi, Mami, And The Never-Ending Worries na neki način uvid u njihovu intimu.

Suprugu Ryana Goslinga inspirirale su njihove roditeljske dogodovštine, ali i brige pa je slikovnica Desi, Mami, And The Never-Ending Worries na neki način uvid u njihovu intimu.

Dok joj je suprug Ryan Gosling bio zauzet snimanjem i promocijom filma ‘‘Barbie‘‘ u kojem je utjelovio Kena, glumica Eva Mendes bacila se na pisanje slikovnice. Brižna majka dviju djevojčica 9-godišnje Esmeralde i 7-godišnje Amade, zbog njih je posljednjih godina zapustila karijeru, a one su joj bile i inspiracija za dječju priču koju je naslovila Desi, Mami, And The Never-Ending Worries (Desi, mama i beskrajne brige).

Svojim prvim književnim pothvatom 49-godišnja glumica pohvalila se na društvenim mrežama i otkrila priču o maloj djevojčici koja se uplaši čudovišta ispod svog kreveta i uz pomoć majke prevlada svoje strahove.

‘‘To je pismo ljubavi mojoj i vašoj djeci. Kako naučiti i istrenirati svoj mozak da radi za nas, a ne protiv nas, lakše je reći nego učiniti. Mi doma kao i Desa, pokušavamo se nositi s neprestanim brigama i tjeskobama koje svi imamo, kako nas te negativne misli ne bi preuzele i dominirale”, kazala je glumica za magazin People te dodala da je knjiga inspirirana njezinim vlastitim iskustvom pa će tak čitatelji dobiti uvid i u život njezine obitelji.

image

Glumica s kćerima kojiima je knjiga prijateljica od najmlađih dana

CB/CB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slikovnica koja će izaći na engleskom i španjolskom jeziku, u knjižare dolazi tek u rujnu, a zanimljivo je da su na ilustracijama i mama i djevojčica tamnije puti što je posveta njezinim kubanskim korijenima.

Linker
27. travanj 2024 23:18