život zvijezde

Enrique Iglesias: "Kad me sin vidio na probi, reakcija je bila kao da je vidio NLO"

Popularni pjevač inače rijetko govori o obitelji i troje djece. No, otkrio je kako su mališani postali svjesni da im je tata zvijezda te kako je zauzeo mjesto na listi najdražih pjesama vlastite djece.

Popularne hitove "Bailando", "Bailamos", "Hero" španjolskog pjevača Enriquea Iglesiasa uskoro će pjevati i njegova djeca. Nekadašnji kralj latino popa iza sebe ima više od 70 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, a njegovi su hitovi bili broj jedan na Billboardovoj ljestvici više puta. Pjevač s dugogodišnjom partnericom, 42-godišnjom bivšom ruskom tenisačicom Annom Kournikovom, ima troje djece, 3-godišnju kćer Mary i 5-godišnje blizance Nicholasa i Lucy, koja su polako počela shvaćati da je tata bio pop zvijezda.

image

Pjevač s Annom Kournikovom ima troje djece

INSTAGRAM

"Kada me sin vidio na probi, bio je potpuno iznenađen. Dosad je gledao dosta mojih glazbenih videa i videa nastupa, no kada je osobno iskusio produkciju i svjetla bio je zadivljen. Kao da gleda izvanzemaljca ili NLO, ali na dobar način”, objasnio je 48-godišnji Enrique.

image

Kada ga je sin vidio na probi, bio je potpuno iznenađen

INSTAGRAM

Iako ga djeca neće moći gledati za vrijeme koncerta dok još malo ne porastu, već imaju omiljene pjesme koje jedva čekaju čuti uživo – posebno kćer Mary.

"Kad god odem po njih u školu, ona je uvijek ta koja počne pjevati ‘I Like It‘, nakon čega joj se ubrzo pridruže i ostali.” rekao je raznježeni dobitnik Grammyja o svojoj kćeri, ponosan što se našao i na njezinoj listi najdražih pjesama.

image

Iako ga djeca neće moći gledati za vrijeme koncerta dok još malo ne porastu, već imaju omiljene pjesme koje jedva čekaju čuti uživo

INSTAGRAM

Tko zna, možda i njegova djeca krenu očevim stopama i uđu u glazbene vode, što ne bi bilo posebno iznenađujuće s obzirom na to da im je i djed poznato lice u glazbenoj industriji. Enriqueov otac je legendarni glazbenik i bivši profesionalni nogometaš Julio Iglesias koji je prodao više od 150 milijuna albuma diljem svijeta i zauzeo mjesto u Kući slavnih latino kantautora 2013. godine. Otac i sin godinama su bili u zategnutim odnosima, no stvari su se poboljšale s vremenom, pogotovo nakon dolaska Enriqueove djece u obitelj.

Enrique je 2021. godine najavio da će objaviti još samo dva albuma i nije se predomislio. Album „Final (Vol.1)” objavio je u rujnu 17. rujna 2021. godine, a nedavno je potvrdio da bi zadnji album „Final (Vol. 2)” trebao izaći u veljači 2024. godine.
“Radim na ovom albumu nekoliko godina i za mene je uvijek predstavljao ono što sam i najavio - moj posljednji album,” objasnio je pjevač.

Linker
25. travanj 2024 07:49