Javna blamaža

Dadilja tuži Oliviju Wilde i Jasona Sudeikisa: ‘Bilo je stresno gledati ono što se događalo‘

Umjesto trodnevnog odmora koji je zatražila zbog preporuke liječnika, dadilja je dobila otkaz za koji smatra da je nezakonit.

Nevolja nikad ne dolazi sama, u što se uvjerila i američka redateljica i glumica Olivia Wilde. Osim slomljenog srca, posljedice prekida s britanskim pop pjevačem i glumcem Harryjem Stilesom u studenom prošle godine, redateljicu filma "Don‘t worry darling" muči sudski postupak zbog kojeg će morati angažirati odvjetnika. Isto bi trebao učiniti i njezin bivši suprug, glumac Jason Sudeikis jer ih je oboje tužila bivša dadilja njihove djece, šestogodišnje kćeri Daisy te osmogodišnjeg sina Otisa. Razlog je navodno nezakonit otkaz koji je dobila premda se požrtvovno brinula za njihovu djecu od 2018. do 2021., kad je otpuštena. Riječ je o Ericki Genaro kojoj je, kako tvrdi, bilo posebno stresno svjedočiti ružnim scenama i svađama nekad sretnog para sve dok Olivia Wilde 2020. nije napustila obiteljski dom, prenosi Eonline.

image

Izlazak s djecom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon toga, dadilji je čuvanje djece postalo još stresnije. U dokumentu koji je dospio u američke medije, dadiljini odvjetnici tvrde da je njihova klijentica nakon glumičinog odlaska "bila primarni skrbnik djece i davala sve od sebe ne bi li popunila prazninu koju je izazvao odlazak Olivije Wilde". Zbog tjeskobe i stresa, medicinski stručnjaci savjetovali su joj u veljači 2021. da uzme barem trodnevnu pauzu kako bi predahnula. Dadilja je, kako stoji u dokumentima na sudu, o tome razgovarala s Jasonom Sudeikisom, koji ju je otpustio na licu mjesta. Danas, pak, traži odštetu.

image

Olivia Wilde s ljubimcem Oscarom

DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Evo što su u zajedničkoj izjavi jesenas izjavili Olivia Wilde i njezin bivši suprug, nakon što im je dadilja zaprijetila tužbom: "Kao roditeljima, nevjerojatno nam je uznemirujuće saznati da je bivša dadilja naše dvoje male djece u stanju iznijeti takve lažne i teške optužbe".

Nakon što ih je dadilja ipak tužila, a mediji ovih dana dobili uvid u dokumente, još se nisu oglasili. Zasad nije poznato je li riječ o istoj dadilji koja ih je prošle godine povlačila po medijima zbog vrlo loših uvjeta rada i navodnog nedostatka pažnje za njihovog kućnog ljubimca, zlatnog retrivera Gordona kojeg je glumica udomila tijekom pandemije koronavirusa. Kad joj je dojadilo šetati ga, pas je "proslijeđen" dalje, što je rastužilo njihovu djecu, a dadilja im je to jako zamjerila.

Linker
24. travanj 2024 04:56