Svadba u Antibesu

Cameron Diaz sa suprugom i kćeri stigla na vjenčanje kćeri slavnog glazbenika

Svečanost će se održati u Hôtelu du Cap-Eden-Roc, otmjenom simbolu francuske rivijere, gdje glumica pokušava zaboraviti na brige sa seta filma "Back in action".

Poslije turbulentnog snimanja Netflixovog filma "Back in action", holivudska glumica Cameron Diaz otputovala je sa suprugom i kćeri na jug Francuske. Odsjeli su u hotelu Hôtel du Cap-Eden-Roc u Antibesu jer će se u tom luksuznom zdanju ovog vikenda održati vjenčanje Sophie Richie, mlađe kćeri američke pop zvijezde Lionela Richieja i njenog zaručnika, Elliota Graingea.

Dok je glumičin suprug Benji Madden, gitarist i prateći vokal benda "Good Charlotte", otišao na recepciju, zvijezda filmova "Charliejevi anđeli" zadržala se s njihovom trogodišnjom kćeri Raddix na terasi jednog od najluksuznijih simbola francuske rivijere, izgrađenog 1870., opuštajući se na proljetnom suncu. Ležerno odjevena u svijetli pulover, traperice i tenisice, kose podignute u punđu, držala je kćer u naručju i čekala supruga. Kad je stigao, zajedno su ušli u hotel.

U međuvremenu se otkrilo da su holivudska glumica i glazbenik došli na vjenčanje kao članovi obitelji s mladenkine strane. Šogor Cameron Diaz, Joel Madden (Benji i Joel Madden su blizanci), oženjen je Nicole Richie, posvojenom kćeri pjevača Lionela Richieja i sestrom mladenke, Sophie Richie.

Podsjetimo, slavni pop pjevač posvojio je Nicole dok je bio u prvom braku s Brendom Harvey. Kasnije je, u drugom braku s Diane Alexander, dobio sina Milesa i kćer Sophie. Doznaje se da je glazbenik zadovoljan 30-godišnjim zetom, sinom izvršnog direktora Universal Music Group, Luciana Graingea. Mladić je osnovao vlastitu glazbenu izdavačku kuću, specijaliziranu za hip-hop i obožava Sophie.

"Sviđa mi se Elliot, poznajem ga od njegove dvanaeste godine", otkrio je mladenkin otac. Pohvalio se da je ga je zet, kako je i red, zamolio za ruku 24-godišnje kćeri, piše Hello. S druge strane, bivšeg dečka svoje ljubimice Sophie, reality zvijezdu Scotta Disicka s kojim je prohodala kada joj je bilo devetnaest godina, glazbenik nikad ne spominje.

Nema sumnje da Cameron Diaz i njezinog supruga očekuje uzbudljiv vikend. Koliko god bio dinamičan, nakratko će zaboraviti na brige zbog zastoja na setu filma čija je glavna zvijezda, dobitnik Oscara Jamie Foxx, nedavno završio u bolnici. Snimanje zasad nije službeno prekinuto, no Jamie Foxx još uvijek se nalazi u bolnici zbog zdravstvenog problema koji nije otkriven.

Linker
24. travanj 2024 07:53