BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
neizvjestan kraj

Tjedan dana nakon što mu je pozlilo, oskarovac Jamie Foxx i dalje je u bolnici

Detalji o zdravstvenom stanju slavnog glumca nisu poznati no čini se da je njegovo zdravlje ozbiljno narušeno jer je glumac i dalje u bolnici na pretragama. U međuvremenu, snimanje filma se nastavlja jer do završetka nedostaje samo nekoliko kadrova.

Detalji o zdravstvenom stanju slavnog glumca nisu poznati no čini se da je njegovo zdravlje ozbiljno narušeno jer je glumac i dalje u bolnici na pretragama. U međuvremenu, snimanje filma se nastavlja jer do završetka nedostaje samo nekoliko kadrova.

Tijekom snimanja filma ‘‘Back in Action‘‘, glumcu i pjevaču Jamieju Foxxu prošli tjedan naglo je pozlilo pa je hitno završio u bolnici. Iako ni liječnici kao ni Foxova obitelj ne otkrivaju o čemu se točno radi, njegov zdravstveni problem očito nije bezazlen jer se glumac i dalje nalazi u bolnici. Navodno je ostao i bez svijesti, sada je kontaktibilan, ali je i dalje na pretragama. Jamie Foxx u Atlanti snima Netflixov film u kojem su mu partnerice Glen Close i Cameron Diaz, povratnica na velika platna.

‘‘Zahvaljujući brzoj akciji i dobroj brizi, već je na putu oporavka. Znamo koliko je voljen i cijenimo vaše molitve. Obitelj traži privatnost tijekom ovog razdoblja‘‘, napisala je Foxova kćer Corinna na svom Instagramu i dalje ne otkrivajući što se dogodilo slavnom oskarovcu.

image

Jamie Foxx i Cameron Diaz na setu filma, snimjeni nekoliko dana prije nego što mu je pozlilo

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Unatoč izjavi njegove obitelji da mu se stanje popravlja, još uvijek nema informacija kada će moći napustiti bolnicu ili se vratiti snimanju koje je pri kraju, a s kojim je filmska ekipa nastavila i počela snimati dalje. Izvor blizak obitelji tvrdi da je njegovo stanje dosta ozbiljno, ali da sada komunicira - što daje naslutiti da u jednom trenutku to nije bio u mogućnosti.

Ovaj akcijski film počeo se snimati krajem prošle godine u Londonu i pratile su ga brojne komplikacije koje su sada završile Foxovom bolešću. Navodno je Cameron Diaz izjavila da će joj nakon svega ovo sigurno biti posljednji film, jer problemima nema kraja. Sve je počelo kada je jedan član filmske ekipe pokušao Foxxa prevariti za 33 tisuće dolara ponudivši mu na prodaju lažni zlatni Rolex sat. Nakon toga je Fox otpustio četiri člana produkcijskog tima, a potom je za vrijeme snimanja otkriveno da im na setu u Londonu prijeti eksplozija bombe zaostale iz II. Svjetskog rata. Sada se glumac razbolio, očito prilično teško i kraj snimanja je upitan.

Linker
27. travanj 2024 19:22