Calvin Harris

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
izdašna plaća

Calvin Harris imat će rezidenciju u Las Vegasu, a po nastupu će zaraditi vrtoglavi iznos

Slavni škotski DJ u Las Vegasu je već proveo pet godina, nije mu se svidjelo jer mu je kako je rekao, ubilo kreativnost, no primamljiva ponuda nikada se ne odbija.

Slavni škotski DJ u Las Vegasu je već proveo pet godina, nije mu se svidjelo jer mu je kako je rekao, ubilo kreativnost, no primamljiva ponuda nikada se ne odbija.

Slavni škotski DJ Calvin Harris vraća se u Las Vegas i to nakon iskustva koje mu se nije svidjelo, ali očito nije mogao odoljeti ponudi. Naime, tamo je proveo pet godina, od 2015. do 2020., nastupajući u noćnim klubovima Hakkasan Wet Republic u MGM Grand hotelu i casinu te klubu Omnia u hotelu Caesar‘s Palace, a to je iskustvo opisao kao vrlo loše po njegovu kreativnost. No sada je pred potpisivanjem ugovora s noćnim klubom LIV u hotelu Fontainebleau gdje će po nastupu dobiti gotovo 1.4 milijuna eura. No za razliku od prijašnje rezidencije koja ga je u Gradu grijeha zadržala punih pet godina, ovaj put dogovorio se samo za ležernih pet nastupa u pet tjedana.

image

Zgodni DJ sa suprugom Vick Hope na odmoru je u meksičkom odmaralištu Tulum

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vjerojatno je to maksimum koji može provesti u Las Vegasu gdje je kao europski DJ-a postao ogromna zvijezda. A tko bi odbio honorara koji je identičan je onom kojeg dobivaju puno veće glazbene zvijezde. Istu sumu za svoju rezidenciju dobila je primjerice Adele koja je tamo nastupala 2022. a nešto malo višu Justin Timberlake. Očito su nastupi u Las Vegasu najizdašniji ‘bankomati‘ za slavne glazbenike pa se isplati žrtvovati i malo netrpeljivosti prema gradu u kojem caruje kocka i razni drugi poroci.

image
SCOTT GARFITT FOR GLOBAL/SHUTTERSTOCK

Calvin Harris 17. siječnja proslavio je 40. rođendan i trenutno se sa suprugom Vick Hope nalazi na odmoru u Meksiku. Jer odmor mu treba uoči dugonoćnih nastupa koji bi trebali krenuti već u veljači.

Linker
26. travanj 2024 03:04