BROJNE NESUGLASICE

Calvin Harris konačno komentirao glasine da je kriv zbog neuspjeha bivše djevojke: ‘Sve je to mit‘

DJ je navodno prekinuo s njom zbog učestalih svađa, a tvrdilo se da je mrzio dodatnu pozornost koja je došla s njihovom vezom

Calvin Harris i Rita Ora 2014.

 Andrew Cowie/Afp

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svijetu Calvin Harris (38) opovrgnuo je glasine da je kriv što je njegova bivša djevojka, pjevačica Rita Ora (32) ukinula svoj drugi album.

Glasine su započele nakon njihova prekida 2014. kada je pjevačica tvrdila da ju je DJ spriječio da izvede pjesmu ‘I Will Never Let You Down’ na dodjeli Teen Choice Awards. Inače, on je napisao i producirao tu pjesmu.

Nedugo zatim, otkazala je svoj drugi album, a obožavatelji su nagađali da je razlog tome to što je on odbio potpisati nekoliko pjesama s CD-a. Nije komentirao glasine sve do nedavno, kada je odgovorio jednom fanu na Twitteru.

Naime, na komentar da bi pjevačica bila jedna od najvećih pop zvijezda na svijetu da njezin album nije ukinut, Harris je konačno prekinuo šutnju o situaciji.

- Sve je to mit. Postoji jedna neobjavljena pjesma na kojoj sam radio i nije dobra, odgovorio je.

Pjevačica koja se nedavno udala za redatelja Taiku Waititija ranije je govorila o svom prekidu s DJ-em te potvrdila da njezin album, koji je godinama nastajao, neće sadržavati pjesme na kojem su radili prije nego što su prekinuli.

image

Rita Ora i Taika Waititi

Henning Kaiser/Dpa Picture-alliance Via Afp

- On je super čovjek i sada smo u dobrim odnosima, izjavila je jednom prilikom.

Kako je i sama rekla, tada je bila ludo zaljubljena u njega, ali je navodno ostala ‘osramoćena’ kada je on preko Twittera objavio da su prekinuli.

- Da se pozabavimo nagađanjima - ja i Rita smo prekinuli. Ona je prekrasna, talentirana žena i želim joj sve najbolje, napisao je tada.

DJ je navodno prekinuo s njom zbog učestalih svađa, a također se tvrdilo da je mrzio dodatnu pozornost koja je došla s njihovom vezom. Napetost među njima je očito porasla jer je DJ pjevačici navodno zabranio izvoditi bilo koju pjesmu na kojoj je radio s njom, posebno njezin hit ‘I Will Never Let You Down‘.

- Znat će te tamo jednu stranu priče. Odlučio sam da neću razgovarati s novinarima o svakom aspektu svoga života, ali samo znajte da sam imao prokleto dobar razlog, napisao je na svom Twitteru.

U međuvremenu, Rita je u razgovoru za Wonderland priznala kako se u to vrijeme ‘samo htjela zavući u krevet i umrijeti‘, no dodala je da se na kraju izvukla.

- Vidjela sam svjetlo na kraju tunela i samo sam htjela promijeniti cijeli album. U početku je to bio ljubavni album jer sam tada bila zaljubljena, ali kasnije se očito nisam tako osjećala, rekla je.

Ipak, vjeruje se da su nesuglasice riješene 2017. kada je bivši par stupio u kontakt, kako je jednom prilikom izjavio izvor za The Sun.

- Bilo je takvo olakšanje za oboje da su mogli krenuti dalje i ostaviti stvari iza sebe, dodao je.

Inače, pjevačica se udaljila od glazbene scene zbog dugotrajne pravne bitke s bivšom izdavačkom kućom Roc Nation koja je odgodila objavljivanje njenoga nadolazećega albuma. Harris je u kolovozu objavio svoj šesti album ‘Funk Wav Bounces Vol. 2‘ te je zaručen za TV voditeljicu Vick Hope.

image

Vick Hope

Niklas Halle‘n/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:51