VIRALNI VIDEO

Bon Jovi otkrio tajnu o princu Williamu: ‘Znate kako je sve počelo? Kriva je Taylor Swift‘

Riječ je o događaju iz 2013. godine kad je Bon Jovi pjevao na pozornici, a neočekivano mu se pridružio član kraljevske obitelji

Princ William pjeva s Taylor Swift (left) i Jon Bon Jovijem na gala večeri u Kensingtonskoj palači

 Dominic Lipinski/Pa Images/Profimedia/Dominic Lipinski/pa Images/profimedia

Jon Bon Jovi rekao je u novom intervjuu da je Taylor Swift zaslužna za viralni video s princem Williamom kad su sve troje pjevali Bon Jovijev hit iz 1986. "Livin‘ on a Prayer". Član kraljevske obitelji pridružio se pjevačima na pozornici na gala večeri Centerpoint, dobrotvornom događaju za neprofitnu organizaciju za beskućnike, u Kensingtonskoj palači u Londonu u studenom 2013.

"Sve je to napravila ona", rekao je Bon Jovi za Independent. "Doslovno ga je zgrabila za ruku i istrčala na pozornicu, a oboje su znali riječi i pjevali zajedno."

image

Princ William pjeva s Taylor Swift (left) i Jon Bon Jovijem na gala večeri u Kensingtonskoj palači

Dominic Lipinski/Afp/Profimedia/Dominic Lipinski/afp/profimedia

Bon Jovi je za novinsku kuću rekao da je do danas zahvalan što je Swift, koja je u petak objavila dvostruki album, ohrabrila princa Williama da pjeva. Bon Jovi trenutno promovira svoj dokumentarac "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story".

Swift i princ William također su se prisjetili tog trenutka u godinama nakon toga, iako su ispričali nešto drugačije priče.

U jednom videu tog događaja čuje se kako Bon Jovi počinje svirati spremajući se otpjevati "Livin‘ on a Prayer".

"Možda bi klinac s karaoka mogao doći i otpjevati par riječi", rekao je uz ovacije publike.

Prema Swift, Bon Jovi je pokazao na princa Williama i rekao nešto poput "Čujem da ovo voliš pjevati kad su karaoke večeri", rekla je za The Graham Norton Show 2014. Bon Jovi je započeo pjesmu, a Swift je rekla da ju je princ William pogledao i počeo je "malo šiziti" govoreći da se ne sjeća riječi i govoreći joj "moraš ići sa mnom."

Pa su se popeli na pozornicu pjevali, prisjetila se Swift toga kroz smijeh.

"Bilo je ludo", rekla je ranije u intervjuu. "Bila sam jako nervozna zbog cijele stvari jer sam bila u Kensingtonskoj palači i to je bio moj prvi kraljevski susret te vrste."

Princ William također se prisjetio te noći u epizodi Apple Fitness+ podcasta "Time to Walk" 2021. William je sjedio pokraj pjevačice.

"Nakon što je Jon otpjevao svoju prvu pjesmu, slijedi stanka i ona se okreće prema meni. Stavila je ruku na moju ruku, pogledala me u oči i rekla: ‘Hajde, Williame. Idemo i pjevajmo.‘"

image

Princ William pjeva s Taylor Swift (left) i Jon Bon Jovijem na gala večeri u Kensingtonskoj palači

Dominic Lipinski/Pa Images/Profimedia/Dominic Lipinski/pa Images/profimedia

"Ni dan danas ne znam što me spopalo. Iskreno, čak i sada se ježim zbog onoga što se zatim dogodilo i ne razumijem zašto sam popustio. Ali, iskreno, ako vas Taylor Swift pogleda u oči, dotakne vam ruku i kaže, ‘Pođi sa mnom...‘ Ustao sam kao psić i rekao: ‘Da, u redu, to se čini kao odlična ideja. Slijedit ću te", rekao je princ od Walesa.

"Popeo sam se na pozornicu u transu, a onda nekako na pola puta kroz pjesmu ‘Livin‘ on a Prayer‘ Jona Bon Jovija, probudio sam se i pomislio sam, ‘Stojim li na pozornici i pjevam... dok ni ne znam riječi?‘" Ali princ William rekao je su svi navijali, pa je mislio da bi i on mogao uživati ​​u tome.

"Ne mogu biti luđak koji će taj trenutak pokvariti svima. I tako se očajnički pokušavam sjetiti nekih riječi i pjevam što jače mogu. Ispod mog odijela bilo je puno znojenja", priznao je princ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:27