DAMIR KRAJAC/CROPIX
I MONDO JE SPREMAN

Blanka Vlašić pokazala što je Ruben poklonio njihovom sinu uoči polufinalne utakmice Vatrenih

Iako je sportski novinar strastveno navijao za belgijske "crvene vragove", čini se kako mu je i naša reprezentacija ipak prirasla srcu.

Iako je sportski novinar strastveno navijao za belgijske "crvene vragove", čini se kako mu je i naša reprezentacija ipak prirasla srcu.

Dok njezin brat Nikola brani naše boje s Vatrenima u Katru, bivša atletičarka Blanka Vlašić utakmice prati iz svog rodnog Splita uz novorođenog sina Monda. U Dohi je donedavno bio Blankin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, no vratio se kući nakon što je Belgija izgubila upravo od Hrvatske.

Iako je Ruben strastveno navijao za belgijske "crvene vragove", čini se kako mu je i naša reprezentacija ipak prirasla srcu. Tome svjedoči i dar koji je kupio malenom Mondu uoči velikog okršaja Vatrenih i Argentinaca u polufinalu Svjetskog prvenstva.

"Dres za polufinale za Monda. Vidimo se uskoro", poručio je Van Gucht na Instagramu uz fotografiju dječjeg bodyja s uzorkom hrvatske šahovnice.

Čini se kako je poklon oduševio i samu Blanku, jer je fotografiju podijelila i na svom profilu uz kratku zahvalu: "Hvala ti na poklonu, tata."

Podsjećamo, da čeka svoje prvo dijete poznata sportašica objavila je krajem svibnja, a tad je otkrila i da se udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta. Sina Monda rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u 8. studenog, točno na svoj 39. rođendan.

Linker
27. travanj 2024 13:09