Kevin Costner i žena

 Shutterstock Editorial
novi život

Bivša supruga Kevina Costnera nije iznenađena što je glumac već našao novu djevojku

Nakon što su se službeno razveli u rujnu ove godine, oskarovac je prije nekoliko dana viđen kako grli pjevačicu Jewel. No, Christine Baumgartner je prijateljima otkrila kako se osjeća zbog svega.

Nakon što su se službeno razveli u rujnu ove godine, oskarovac je prije nekoliko dana viđen kako grli pjevačicu Jewel. No, Christine Baumgartner je prijateljima otkrila kako se osjeća zbog svega.

Nedavno je otkriveno da je Kevin Costner pronašao novu djevojku, američku glazbeniku Jewel, a čini se kako to nimalo ne smeta njegovoj bivšoj supruzi. Dizajnerica torbica i model, Christine Baumgartner rekla je svojim prijateljima da nije iznenađena što se glumac, samo tri mjeseca nakon što su se službeno razveli, viđa s nekim, saznaje Daily mail.

"Christine je rekla da je posljednje što je željela da u život njezine djece dođe ‘neka željna slave‘ koja će glumiti majku njezinim sinovima. Ali Jewel ima vlastitog sina, svoj život i nije sponzoruša", rekao je neimenovani prijatelj.

Baumgartner je također rekla da nikad nije mogla zamisliti da Kevin i Jewel u vezi, ali da ima smisla. Naime, oboje vole glazbu, posebice country.

"Sretna je zbog njega, ali da ipak nije lijep osjećaj vidjeti bivšeg s novom djevojkom", rekao je prijatelj bivšeg para.

Dizajnerica i glumac imaju troje djece, 16-godišnjeg Caydena Wyatta, 14-godišnjeg Hayesa Logana i 13-godišnju Grace Avery, dok Jewel ima 12-godišnjeg sina Kasea s bivšim suprugom, profesionalnim kaubojem, Tyom Murrayem.

image

U braku su dobili troje djece, dva sina i kćerkicu

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Kevin i 19 godina mlađa Christine vjenčali su se 2004. nakon četiri godine veze, ali nakon skoro dvadeset godina braka, 49-godišnjakinja je podnijela zahtjev za razvod u svibnju ove godine. Nakon toga uskoro su krenuli problemi. Najprije je glumac od supruge tražio da iseli iz njihovog doma u roku od trideset dana kako je navedeno u predbračnom ugovoru, a kada je to propustila učiniti, službeno se žalio kako bi je prisilio da što prije ode jer je smatrao da je u kući ostala samo kako bi ga "nagovorila na financijske zahtjeve koje ima".

image

Kevin i Christine vjenčali su se 2004. godine, a u svibnju je dizajnerica podnijela zahtjev za razvod

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Na prvom ročištu Christine je rekla da joj treba više novca kako bi osigurala prikladan dom za troje djece, a navodno je tražila 230 tisuća eura mjesečno. Par se službeno razveo u rujnu, a glumac joj mora plaćati uzdržavanje 58 tisuća eura. 68-godišnjaka je na sudu zastupala poznata Laura Wasser, koja je bila i odvjetnica Johnnyja Deppa, a zastupala je i Angelinu Jolie te Kim Kardashian.

image

Christine je također krenula dalje sa svojim životom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 08:22