RRIZZO/FOTOGRAMMA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Gazda širokog srca

Berlusconijeva djeca nisu sretna: Njegove bunga bunga djevojke još uvijek žive na njegov račun

Bivši talijanski premijer koji je preminuo u lipnju ove godine, dobro se pobrinuo za dame koje su mu pružile nezaboravne trenutke - žive u njegovim stanovima i još uvijek primaju mjesečnu apanažu od 2500 eura.

Bivši talijanski premijer koji je preminuo u lipnju ove godine, dobro se pobrinuo za dame koje su mu pružile nezaboravne trenutke - žive u njegovim stanovima i još uvijek primaju mjesečnu apanažu od 2500 eura.

Šest mjeseci nakon smrti osebujnog bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, u javnost su iscurile nove činjenice koje zadaju popriličnu glavobolju njegovim nasljednicima, petero djece koji su naslijedili unosnu kompaniju Fininvest. Naime, Reuters tvrdi da postoje dva pravna dokumenta u kojima je Berlusconi zbrinuo svoje ‘bunga bunga‘ djevojke koje su ga godinama zabavljale na razuzdanim tulumima u njegovim raskošnim rezidencijama. Za zabave kojih se ne bi posramili ni rimski carevi, doznalo se 2010. kada je Berlusconi osobno zatražio da se 17-godišnja plesačica iz Maroka, poznata kao "Ruby - kradljivica srca ", pusti iz pritvora nakon što je optužena za krađu.

image

Suđenje Berlusconiju za bung bunga skandal s maloljetnom Karimom El Mahroug pozantijom kao Ruby kradljivica srca

MAULE/FOTOGRAMMA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA MAULE/FOTOGRAMMA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Njegova intervencija navela je tužitelje da istraže njegovu vezu s maloljetnom djevojkom pravog imena Karima El Mahroug. Ona se naivno raspričala pred policijom i otkrila kako Berlusconija poznaje s ‘‘bung bunga‘‘ zabava na kojima je bila dio ‘‘harema‘‘ koji je šefu i njegovim gostima pružao fizička zadovoljstva. A zabave su bile napravljene po uzoru na one koje je radio Berlusconijev dobar prijatelj, libijski diktator Moamer Gadafi.

Naravno, izbio je ogroman skandal, a na tužiteljskoj klupi osim Berlusconija našle su se desetine djevojaka koje su morale objašnjavati što su i za koje novce radile kod bivšeg premijera. A sada se otkrilo da se za dobar dio njih, navodno se radi o dvadesetak manekenki i plesačica, Berlusconi itekako pobrinuo.

image

Berlusconijeva djeca na očevom sprovodu: Eleonora, Pier Silvio, Barbara, Marina, Luigi Berlusconi i Marta Fascina

ALESSANDRO SERRANO‘/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ALESSANDRO SERRANO‘/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, svaka je u Milanu dobila stan u njegovom vlasništvu na korištenje i mjesečnu apanažu od 2500 eura kako bi im se bar malo ispričao za javnu sramotu koju su morale proživjeti. A sada tu priču koja traje godinama, Berlusconijeva djeca žele zauvijek završiti. Navodno su dvije dame već dobile ultimatum da moraju iseliti iz stanova do Nove godine, a kako donosi britanski The Daily Telegraph, jedna od njih, Alessandra Sorcinelli, obećala se "boriti se protiv te odluke" i planira tužiti Berlusconijeve potomke za tri milijuna eura.

image

Jedna od berlusconijevih zabavljačica, Alessandra Sorcinelli, ne kani se lako predati i prijeti tužbom

CARRIERO/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oni su navodno već uspjeli zaustaviti mjesečne isplate, a sada kreću u deložaciju. Osim ako opet ne ispliva neki pravni dokument koji bi mogao zaštititi tatine zabavljačice.

Linker
04. svibanj 2024 16:43